Miért reagál lassan az egér játék közben?
Figyelt kérdés
Alapból tökéletes az egér, de mikor megnyitok egy bizonyos játékot, akkor szaggat, lassan reagál, nehezen lehet vele kattintani, ezért lehetetlen vele játszani. Mivel oldhatnám ezt meg? Nagyon idegesítő...2014. dec. 4. 14:14
1/4 anonim válasza:
gépadatok egér tipusa?????????????????
2/4 This Is Random Name válasza:
egér gyorsasága beállítás vagy csak simán laggol
3/4 anonim válasza:
Nálam akkor fordul elő ilyen, ha a gépem nem bírja el az aktuális játékot. Olvass utána a játék minimum és ajánlott gépigényének szerintem a válasz is meg lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Laptopról van szó, de a játékot simán vinnie kellene. Tudom, hogy a laptopok nem erre vannak, ezért futtatok rajta csak kisebb követelményűeket, alacsonyabb grafikán.
Amúgy adatok:
Intel Core i5 4210U 4GB RAM 500GB 1366x768 GeForce 820M VGA
Játék követelménye (minimum):
Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 8 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 512 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device
Szóval ennek simán megfelel :(
Az egér gyorsasága már régóta be van állítva. Szóval nem tudom, mi lehet a baj.
2014. dec. 5. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!