Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A LG G3-ba csak mikro sim...

Csucsuka99 kérdése:

A LG G3-ba csak mikro sim kártyát tudok berakni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd meg a telefon leírását. Ha ott, csak microSIM szerepel, akkor csak azzal tudod használni.

Ha normál SIM-ed van, akkor a szolgáltatónál kell cserélni:

Telenor

www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/ugyintezes/sim

www.telenor.hu/micro-sim

Telekom

www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori_kerdesek/1001/*

Vodafon:

www.vodafone.hu/sajto/sajtokozlemenyek/2010-07-16-micro-sim-kartya-a-vodafone-nal

forum.vodafone.hu/t5/Vodafone-Egyéb-Szolgáltatások-és/Sim-kártya-csere/td-p/5548

Nem tudom, hogy a névjegyek cseréje is benne van-e, ha igen, akkor külön kell-e érte fizetni, de ezt, te is, meg tudod oldani:

tedd be a SIM kártyádat egy, meglévő okostelefonba (ha van saját, vagy erre a kis időre kérj egyet kölcsön). Lépj be a google fiókodba (kölcsönkért telónál, simán add hozzá a tiedét) és a névjegyedet mentsd be oda - ezzel már meg is vagy.

Egyet ne felejtsd el: a kölcsönkért telefonnál, lépj is ki a google fiókodból.

Az új telefonba, egyszerűen csak kérd le a névjegyeket.

2014. dec. 10. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod de megoldodott egybol a problemam...rajottem hogy ki lehet torni a simbol mert olyan szerencsre a sim kartyam... Szoval minden rendben, ve tudtam rakni.
2015. jan. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!