Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Iphone 6plus vagy Samsung...

Iphone 6plus vagy Samsung Galaxy Note 4?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb telefon és miért ?

2014. dec. 9. 15:54
 1/1 defi@nt ***** válasza:

iPhone. Jobb programok vannak rá illetve olyanok, amelyek semelyik más platformra nem elérhetőek. Ezen kívül van rá MetAL Api, ami a közeljövő játékait már brutáljó grafikával kínálja (nézz utána youtube-on pl; vagy prohardveren) míg az android még csak az openGL ES2/3-al küzd, vagyis most igencsak nagy lépéshátrányba került, talán évekre. Plusz a MetAL Api a fogyasztásra is jó hatással van és a (nem játék)programok is képesek lesznek vele hatékonyan használni a telefon chipjébe (SOC) ültetett grafikus egységet általános számításokra. Ujjlenyomat azonosítás, Kristálytiszta, tűéles kijelző és olyan operációs rendszer ugye, ami egy adott vasra (hardverre) van fejlesztve és optimalizálva, szemben a google féle androiddal, aminek száz meg száz különböző vason kell így, vagy úgy, de "elfogadhatóan" futnia. ezen kívül az iOS kevesebb memóriát zabál, kevésbé terheli feleslegesen a vasat, mert natívan futtatja a programokat (Appok) míg az android egy java futtatókörnyezeten, a dalvikon keresztül valósítja meg ugyanezt, ami egyrészt nagyobb gépigényt, másrészt nagyobb fogyasztást eredményez.

iPhone-t már láttam gitáreffektként funkcionálni, láttam vele készült japán filmes filmjét HD-ban, de androidon még egyelőre nem. Jó telefon mindkettő, de én inkább iPhone-t vennék. Vagy inkább egyiket sem. Igazából iszonyúan rühellem a telefonokat, látni se bírom őket, de ez végülis most mellékes :)

2014. dec. 9. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!