Telefon vásárlás előtt állok, de nem tudom melyiket vegyem.60 Ezer forint körül szeretnék venni, eddig a Galaxy Ace 4-et néztem, és az S4 mini-t. Ti melyiket ajánlanátok?
amit linkeltél az duál sim-es (két sim kártyás). Ha nincs rá szükséged itt van ugyanarról az oldalról ez:
De az ilyen adó megkerelős helyekről én nem szívesen rendelnék telefont, de mindenkinek szíve joga.
elvileg nem lehet belőle problémád, de a garit elég lazán szokták kezelni, ha elromlik a teló, akkor lehet, hogy kálváriás dolog lesz belőle, de nem értek annyira hozzá.
Nem sok negatív esetet hallottam, de már hallottam.
elméletben a több mag a jobb, de több dolog is befolyásolja, ilyen pl. hogy melyik gyártóé a Soc, a snapdragonosok tudtommal a legerősebbek, az ő kétmagos lapkájuk verik az olcsóbb 4 magosokot is.
a második pedig az optimalizáltság, hiába van nagy nyers teljesítmény, ha a gyártó nem optimalizálja és így nem lesz kihasználva ez a plusz erő.
Ajánlani most nem fogok neked, ez szerintem egy jó kis telefon, a vásárlástól való elállással nincs gond, azt nem tudják kikerülni, inkább arra gondoltam, hogy fél év mulva lesz vmi baja és akkor nyavajoghatnak, de ha van számlád akkor úgyse tudnak vele mit csinálni, csak agresszívnak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!