Telefon vásárlás előtt állok, de nem tudom melyiket vegyem.60 Ezer forint körül szeretnék venni, eddig a Galaxy Ace 4-et néztem, és az S4 mini-t. Ti melyiket ajánlanátok?
nos a megválaszolt kérdéseim között van, uh látom,ha frissül a topic.. :D
am az S3 Neo jobb.
De végülis a proc. típusa ugyan az, Snapdragon 400, Adreno 305. A különbség csak a Neo 4 mag, 1,4GhZ Cortex A7, A mini 1,7GHZ 2 magos Krait, NEO: több belső tárhely, nagyobb felbontású és 4,8 colos kijelző.
Tehát gondolom a Neo processzora így erősebb.
De a nagyobb felbontás és kijelző miatt nem lesz kevesebb a teljesítmény, mintha a mini kisebb felbontás és kijelzője lenne? Vagy hozza/Több a teljesítménye a 4 mag miatt?
4x1.4 > 2x1.7
Mivel samsung, gondolom rendesen van optimalizálva is, a nagyobb felbontás (kijelző mérete alapból lényegtelen) miatt természetesen több erőre van szüksége a neo-nak, de ezt szerintem a 4 mag biztosítja. Személyes tapasztalatom nincs, az adatok alapján mondom ezt.
Rendben, akkor végülis teljesítményben a Neo jobb. Még összehasonlítom, hogy melyik kijelző állna jobban nekem, és eldöntöm, de szerintem a Neo lesz :D
Köszönöm a válaszaid !
Akkor szinte csak a kijelzőben másak, és az belső memóriában?
akkor vagy kisebb, vagy nagyobb kijelző, kb. ez a kérdés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!