Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telefon vásárlás előtt állok,...

Telefon vásárlás előtt állok, de nem tudom melyiket vegyem.60 Ezer forint körül szeretnék venni, eddig a Galaxy Ace 4-et néztem, és az S4 mini-t. Ti melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Leginkább Fényképezésre, Játékra és netezésre haználnám.

2014. nov. 29. 17:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ht nehéz megmondani, én szerintem az s4 minit venném, de a memórián kívól szinte mindenben jobb az s3. a memória fontos, és igaz a legújabb frissítéseket már nem kapja meg a teló, de ettől függetlenül, lehet hogy jobb.
2014. nov. 30. 00:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Hátha valaki még nézi :)

Na most, szerintetek melyik a jobb? melyik az erősebb?

[link]

vagy

[link]

Melyik lenne az erősebb? Ahogy néztem szinte ugyanaz, RAM, CHIP, SoC, csak 4 magos és 1,4GhZ Cortex A-7-es az S3, nagyobb kijelző, több belső tárhely.

2014. dec. 2. 17:47
 13/21 anonim ***** válasza:

nos a megválaszolt kérdéseim között van, uh látom,ha frissül a topic.. :D

am az S3 Neo jobb.

2014. dec. 2. 18:00
 14/21 A kérdező kommentje:

De végülis a proc. típusa ugyan az, Snapdragon 400, Adreno 305. A különbség csak a Neo 4 mag, 1,4GhZ Cortex A7, A mini 1,7GHZ 2 magos Krait, NEO: több belső tárhely, nagyobb felbontású és 4,8 colos kijelző.

Tehát gondolom a Neo processzora így erősebb.

De a nagyobb felbontás és kijelző miatt nem lesz kevesebb a teljesítmény, mintha a mini kisebb felbontás és kijelzője lenne? Vagy hozza/Több a teljesítménye a 4 mag miatt?

2014. dec. 2. 18:13
 15/21 anonim ***** válasza:

4x1.4 > 2x1.7

Mivel samsung, gondolom rendesen van optimalizálva is, a nagyobb felbontás (kijelző mérete alapból lényegtelen) miatt természetesen több erőre van szüksége a neo-nak, de ezt szerintem a 4 mag biztosítja. Személyes tapasztalatom nincs, az adatok alapján mondom ezt.

2014. dec. 2. 18:41
 16/21 anonim ***** válasza:
*am a proci nem ugyanaz, csak a gyártó
2014. dec. 2. 18:42
 17/21 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor végülis teljesítményben a Neo jobb. Még összehasonlítom, hogy melyik kijelző állna jobban nekem, és eldöntöm, de szerintem a Neo lesz :D

Köszönöm a válaszaid !

2014. dec. 2. 18:46
 18/21 anonim ***** válasza:
na utána néztem a Krait újabb technológia, maga a processzor erősebb, így kb azt mondanám, hogy amelyik alkalmazás kihasználja a több szált annál a Neo nyer, amelyik nem, ott a Krait. Szerintem ezen a ponton inkább más döntsön, mint a nyers teljesítmény, mert közel azonosak.
2014. dec. 2. 18:47
 19/21 A kérdező kommentje:

Akkor szinte csak a kijelzőben másak, és az belső memóriában?

akkor vagy kisebb, vagy nagyobb kijelző, kb. ez a kérdés? :)

2014. dec. 2. 19:15
 20/21 anonim ***** válasza:
a kijelző mérete rajtad múlik. A neo újabb, szóval több frissítést/javítást fog kapni (elméletileg), kb ennyi ami ezen kívül mellette szól, az s4-nek pedig van LTE modeme, ami igaz gyorsabb netezést tesz lehetővé, de ált ezekre külön előkell fizetni a szolgáltatónál.
2014. dec. 2. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!