GreenLand kérdése:
Van egy jailbreakelt iphone 5s em nem tudom restoreolni, ebben az esetben mit teszt ha egy ugyanolyan 7.1.1 es szoftverrel frissítem?
Figyelt kérdés
Amugy azért Akarom ujra rakni telot mert eltűnt a cydia ikon es igy kb semmire nem megyek ...segítséget előre is köszönöm2014. dec. 7. 04:48
11/13 A kérdező kommentje:
És csak leírom ,hogy tudd nem kellett száraz kenyéren ,és vízen élnem...
2 heti fizetés a telefon ha nem Magyarországon él/hal az ember...
2015. jan. 14. 01:10
12/13 anonim válasza:
Az, aki azt hiszi, hogy a jailbreak csak appok lopására van, az nagyon téved... Teljesen másra lett kitalálva... A jailbreak NEM egyenlő a kalózkodással, az már más téma, hogy arra is lehet használni...
13/13 anonim válasza:
igen én is imádom a jailbreaket mert sokkal több mindent tudsz csinalni az iphonodon. nekem ios 9 fut az i 5s emen és van 3D touch om mert a cydiábol le lehet tölteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!