Van egy jailbreakelt iphone 5s em nem tudom restoreolni, ebben az esetben mit teszt ha egy ugyanolyan 7.1.1 es szoftverrel frissítem?
Jó parasztos ra sikerült az a része:ujra rakni telot mert:D bocsi
Amugy ezt kifelejtettem azert nem akarok restoreolni mert akkor 8.valamit rak fel nekem meg a 7.1.1 kell :D
Már megoldottam.
Most IOS 8.1.1-et használok jailbreakelve.
Annyiban igazad van ,hogy most mivel jailbreakeltem ugrott a garancia,de ha frissítem 8.1.3-ra,akkor újra garanciális lessz,és nyoma sem marad a feltörésnek...
Én pl. vettem 4ezerért egy használt 3g-t, és meglepve tapasztaltam, hogy az appstore-ban csak a legfrissebb verziók vannak fent, az meg az ios 4.2.1-gyel nem kompatibilis. IOS upgrade nincs rá... Így ha régebbi cuccokat akarok rá telepíteni -egyáltalán bármit rárakni-, akkor egyszerűen jailbreak-elni kell és pont.
De ha tudsz másik megoldást, szívesen fogadom. Nekem nem volt jobb ötletem.
Javítanám az egyik fentebb szólót.
Restore után NEM marad nyoma a jailbreaknek. Nekem 2 iPhoneon es egy iPadon csinált diagnosztikát Apple (Apple storeban és remote is) és egyszer sem mondták hogy ejnye bejnye.
Neharagudj hogy nem tetszik már az ios 8 alap kinézete és témákkal szeretném egyedivé tenni a telefonom.
Vannak appok amiket nem szeretnék kipróbálás nélkül megvenni...
Ez olyan mint a kép lájkolos,likeoljam hogy megnézhessem.
Az Igo Európát 2x használom egy évbe ,akkor minek fizessek 75€-t?
Mivel jailbreakeltem ezért cydiábol olyan kiegészítéseket tudok leszedni amik sokkal jobbá teszik a telefont.pl: youtube-ot minimalizálni tudom és kozbe megy a zene tovabb ,de ez csak egy a tobbi jo dolog közül amiket jailbreak nelkul soha nem használhat az ember...
De úgy birom mikor valaki beszél valamiről és nem is ért hozzá.
Egyébként meg a milliomos ember se jár feltétlen Armani ruhákba...
Lehet hogy iphoneom van, de ugy gondolom hogy attól még sajnálhatom azt a többször pár száz forintot egy egy appra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!