Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A tablet töltő meghibásodására...

A tablet töltő meghibásodására vonatkozik e a garancia? Mivel lehet érvelni garancia esetén? Nekem azt mondták nem vonatkozik rá a garancia.

Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenre van garancia, de az a meghibásodástól függ.

És attól, ha a szakszerűtlen használat miatt van a hiba, nincs garancia.!!

2014. dec. 5. 21:36
 2/2 CspCsj ***** válasza:

Van teljeskörű és korlátozott garancia.

Pl. Samsung:

[link]

A lábjegyzet 3-as pontjánál írják:

A Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást és további 12 hónap „korlátozott Samsung jótállást” biztosít. A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra.

Tehát a 12 hónap után meghibásodott töltőre nem vonatkozik a garancia (láttam más gyártót ahol ez 6 hónap volt, bár ha jól tudom a jogszabály legkevesebb 12 hónapot ír elő).

2014. dec. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!