Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Counter-strike 1.6 szerverek...

Counter-strike 1.6 szerverek töltése miért nem kezdődik el?

Figyelt kérdés

Nagyon sokféle Counter-strikeot telepítettem már, de mindegyiknél az volt a hiba, hogy amikor rákattintottam a szerverre, ugye beléptem magába a szerverre, és nem kezdődött el a töltés. Ugye az a csík, ami végig megy és bejön a szerver. Ez el sem kezdődik, a Counter-strike 1.6

(Nem válaszol).

A válaszaidat, válaszaitokat már előre is köszönöm nektek és kérlek segítsetek.

2014. dec. 2. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Írdd be ezt a konzolba: cl_allowdownload 1

Amúgy próbálkoz magyar szerveren. Ha beírtad azt amit mondtam, akkor azután írdd be ezt: connect 37.221.209.129:27225

2014. dec. 2. 23:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Beírtam, de nem működött

Kimásoltam amit írtál, consolba beírtam

entert nyomtam, a parancsal nem csinált semmit a konzol nem jelzett semmit.

Utánna beírtam hogy connect és az ipt, bejött az ablak, a töltő ablak de nem töltötte továbbra sem. :(

Tudnál még valami más megoldást esetleg, vagy miért nem reagált a a parancsodra a consol?

2014. dec. 3. 17:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Na, már érzékeli a parancsot, de akkor sem tölt be :(

Valami más PARANCS kéne :(

2014. dec. 3. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Lefoghatjha a tűzfal avgy a vírusírtó is... Vagy ha win7-ed van akkro rendszergazda módban próbáld futtatni, ha az nem emgy akkor kompatibilis módban... És végül ha semmi nem használ: Tölts le egy másik veriójú CS-t.
2014. dec. 3. 22:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Valami linket tudnál adni a Counter-strike más verziójához mert nem müködik akármit próbálok. :(
2014. dec. 5. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Van elég helyed a gépen? Nincs letiltva valami? Vírusírtó, tűzfal nem fogja le?

Tippem sincs, hogy mi más lehetne a hiba... Mit írj ki? De amúgy szedj le egy másik verziót és telepítsd fel máshova!

2014. dec. 5. 17:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Semmi sem fogja le, egyszerűen még nem is ír ki semmit, normálisan bejön a töltőablak csak nem kezdi el a töltést, és befagy.
2014. dec. 7. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy másik szervert, hátha oda felenged. Ha nem, akkor szedj le egy másik verziót... Googleba keresgélj, vagy torrent...
2014. dec. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!