Hogyan tudok android oprendszert feltenni számítógépre (a többi lent )?
Hogyan tudok android oprendszert feltenni számítógépre ?
Nekem nem virtuális android kellene hanem olyan android amit úgy fel tudok telepíteni, hogy ha bekapcsolom a gépet akkor az android indul el ugyanúgy mint egy XP vagy Win7 .
Elvileg már létezik ilyen, de én még nem láttam, csak valahol olvastam hogy android bootolt egy laptopon.
Mi ebből az igazság és ha létezik hol találok olyan androidot ?
A megoldást egy nem hivatalos projekt, az Android-x86 jelenti. Az Android Open Source Project módosított verziója AMD és Intel chipeken is fut, és immáron elérhető a legújabb, 4.4 KitKat kiadás is.
Az Android-x86 4.4 telepítése gyakorlatilag megegyezik azzal, mintha egy Ubuntu- vagy egyéb Linux disztribúciót installálnánk. Az új kiadás már támogatja a HD- és Full HD videolejátszást az ffmpeg és stagefright pluginoknak köszönhetően, továbbá az OpenGL ES hardveres gyorsítást Intel és AMD Radeon grafikus rendszereken. A KitKat stílusú launcherrel is felvértezett operációs rendszer 4.4-es első stabil PC-s verzióját a projekt hivatalos letöltő oldalán találhatod meg:
Na ezért ner foglalkozz vele ! :-)
Tegyél fel LINUX-ot, ha alternatív op. rendszert akarsz, ha a telefonos dolgaidat futtatni akarod számítógépen, akkor használj tabletet.
Az Android nincs felhasználó barát módon megcsinálva PC -és környezetre.
De meg szeretném csinálni. Az oldalon az Instrukcion nevű fülnél van a leírás de ott olyan is van hogy program kódot kell írni csak az nincs ott hogy mibe és hogy hogyan.
Amúgy azzal már próbálkoztam a LILi-vel megcsináltam a 4.4-et pendrivera bekapcsolt gépnél indítom és virtuális akármi jön be ott elindítom bejön a telepítő valamit töltöget és utána csak fekete kép és ennyi nem csinál semmit.
Már sikerült USB kulcsra feltenni és onnan bootolni és elvileg fel is települt kiírta hogy Installation successful.
Mikor újra indítom a bootolásnál vagy Error17-et ad ki vagy elkezdi kiírni hogy Searching Android x86 ... pár pontot ír fekete képernyő és a billenytyűzeten a Caps Lock és a Scroll Lock led villog egyszerrre kb 2 percig majd újraindul ezen kívül mást nem csinál.
Telepítés után a bootolás sorrendjét átállítottam a merevlemezre az USB-ről az elvileg nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!