Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Apple vs Microsoft. Melyiket...

Hangtorzító kérdése:

Apple vs Microsoft. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Érdekes vitába keveredtem apámmal, ő azt állítja, hogy kizárólag Apple laptopot érdemes venni még annak ellenére is, hogy méreg drágák, azzal az indokkal, hogy azok innovatívak. Én viszont azt állítom, hogy ár/érték arányban a lehető legrosszabb ezért inkább microsoftot vennék.És nincs semmi Apple termékem így nem tudok csatlakozni az Apple laptophoz. Mik a pozitívumok illetve a negatívumok a kettő között? Bármit írjatok ki amit fontosnak találtok.(kb. 500000 forintos laptopig mehetek el tehát az a fölöttiek érdemeit ne nézzétek.)

2014. nov. 30. 14:17
 1/1 T/Z ***** válasza:

"innovatív".. pfejj, ezt a sznob dumát.. (hányok az ilyentől)

Szakmai érveket szívesen meghallgatok, de azon kívül, h "szép fehér", nem nagyon szoktam mást hallani.

Az Apple az ilyen h×lyékből él meg, akik azt hiszik, h ha másfél, kétszer annyiért vesznek meg valamit, mint az valójában ér, akkor az biztosan jó is..

Akkor vegyen Ladát, mert az innovatív, hiszen a kocka ladából is milyen szép kerek autót csináltak (igaz, 30 év kellet hozzá)..

Még ha saját hardvere lenne, amit ő fejleszt, megérteném az innovatív jelzőt, de hardveresen egy sima Intel Ultrabook jellemzőivel bír..

Ami jó rajta, az az oprendszer, az ok.

[link]

2014. nov. 30. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!