Zoly12 kérdése:
A számitógépem nem akarja bebootolni a cd-et pedig mas gepek bebootolják Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Windows xp-et szeretnek ra telepitnei 255 mb ram 888 ghz-es proci 250 mb videokartya es egy 30 gb-os hard disc2014. nov. 29. 16:49
1/13 anonim válasza:
BIOS bootolási sorrend?
Bár amilyen régi gép lehet ez, lehet az egész BIOS már kiégett.
2/13 anonim válasza:
Talán be kell állítani a biosba a boot sorrendet
Alaplaprol mondanál valamit ?
4/13 A kérdező kommentje:
a cd-rom az elso de nem tudom miert nem akraja bebootolni a cdeket pendriverol hogyan telepithetek windowst egy ilyen regi gepen
2014. nov. 30. 12:52
5/13 anonim válasza:
De milyen az alaplap benne EMBER !!
csak úgy tudunk segíteni ha ezt tudjuk
6/13 A kérdező kommentje:
nha ezt nem tudom hol kell megnezni de ha elmondjatok kerem szepen akkor meg tudom mondani
2014. dec. 1. 07:03
7/13 anonim válasza:
Leveszed a gép oldalát és ami rá van írva azt ide kiírod nekünk
vagy letöltöd az aida64 et és azon keresztül megnézed
8/13 A kérdező kommentje:
P/N:D9820-60011
S/N:S630YKP02587A
D/C:0125
REV:3B
Remélem ezek azok az adatok amelyek kellenek ha nem irjarok nagyon meg akarom tudni mi a baja!!!
2014. dec. 1. 17:37
9/13 anonim válasza:
hát köszi megpróbálom ki bogarászni
ezt ugye az alaplaprol irtad le ? esetleg márkanév nem volt rajta ??
például tomato
asus
gigabite
msi
intel
???
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!