Miért nem jön be normál módban a gép?
Figyelt kérdés
WIN7 Professional.
Mikor elindítom a gépet minden bejön és mikor kiírja hogy Üdvözöljük! akkor hiába várok akkor azt írja ki hogy Üdvözöljük!.
Csökkentet módban meg bejön minden.
MIT CSINÁLJAK HOGY BEJÖJJÖN A GÉP?
2014. nov. 28. 18:59
1/4 anonim válasza:
Valami driver megakasztja vagy még 1000 oka lehet, akár hardveres is, videókártya probléma, vagy valamelyik periféria.
Újratelepítés, ha nem megy, akkor végignézni a hardvereket egyenként.
2/4 szántóvető válasza:
pl. egy rendszer-visszaállítást,utána a szokásos víruskeresési-takarítási folyamatok ill. a windows toldozása-foldozása,driver frissítés.
3/4 anonim válasza:
énis igy jártam üdvözölt a win7 és hiába vártam ha be is jött azonnal lefagyott csökkentettbe meg elindult vafy 10x telepitettem újra a wint mire rájöttem
Comodo internet security miatt fagyott le
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
SzántóVető segítsége segített.
Megoldás: Rendszer-visszaállítás.
2014. nov. 29. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!