Hogy lehet törölni a ikonok alapértelmezett programmal való társítást?
általában amikor nem szoktam azt a társítás dolgot babrálni addig a mappában is simán láttam mi van benne
pl: word, adobe, c4d. videó file, képek (a képek az egyetlen amit nem barmoltam el)
de amikor kiválasztom hogy ,,mindig a kivelölt program nyissa meg az ilyen tipusú fájlokat,, akkor már csak a word ikonját jelzi egy felszamárfülezett papíron vagy adobe ikon egy lapon vagy vlc ikon stb...
Ezt most nem igazán értem, alatta meg van egy vízszintes vonal, és egy lefelé mutató nyíl, arra kattintasz, és akkor már mutatja a többi program ikonját is, amiket kiválaszthatsz.
Vagy nem értem amit írtál, egy képernyőmentést csinálhatnál.
Egyébként az alapértelmezett programok módosítását itt is el lehet végezni:
Vezérlőpult\Programok\Alapértelmezett programok\Társítások beállítása
hármaska erre van egy 21. századi mondás
ha tudod mit jelent értsd helyesen és ne fikázz
Ugyan. Sokkal régebbi, és valahogy így van:
én mektaúlltamirni te tanujmeg ollvas ni.
te meg tanuld meg mikor kell befogni
mert az hogy én megköszönöm amit mas segített és te még abban is a szart látod az már a teteje
gőzöm sincs honnan kapartad össze azt a 82% hasznos válaszod de ez nem azt sugalja hogy megérdemelted
1. Bizonyára volna mit megtanulnom tőled („valamiben mindenki olimpiai bajnok” mondta valaha egy kedves barátom), de alkalmasint nem ez lesz az.
2. Hidd el, veled együtt örülök, hogy gyors megoldás született a problémádra, és fájlalom, hogy ebben nekem nem volt tevőleges szerepem. Mindettől függetlenül: Azt a bizonyos sz*rt azért láttam meg, mert olyan helyre nyomtad, ahol lehetetlen volt nem belelépni. A formály veretes hangzású szó ugyan, de egyelőre még nem vívta ki magának azt azt az elismertséget, amelyet például az aszály vagy a homály immár elvitathatatlanul birtokol -- csak erre szerette volna felhívni a figyelmedet az egyébként tényleg fölösleges hozzászólásom.
3. Az több, mint hihető, hogy a téged kellemetlenül érintő eset miatt a százalékom nem sugall neked pozitív gondolatokat, de megdolgoztam érte, mint a ráncokért a hajdani díva. Másoknak a jelek szerint több szerint több szerencséjük van a válaszaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!