Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet törölni a ikonok...

Hogy lehet törölni a ikonok alapértelmezett programmal való társítást?

Figyelt kérdés

általában amikor nem szoktam azt a társítás dolgot babrálni addig a mappában is simán láttam mi van benne

pl: word, adobe, c4d. videó file, képek (a képek az egyetlen amit nem barmoltam el)

de amikor kiválasztom hogy ,,mindig a kivelölt program nyissa meg az ilyen tipusú fájlokat,, akkor már csak a word ikonját jelzi egy felszamárfülezett papíron vagy adobe ikon egy lapon vagy vlc ikon stb...

2014. nov. 26. 21:19
 1/7 T/Z ***** válasza:

Ezt most nem igazán értem, alatta meg van egy vízszintes vonal, és egy lefelé mutató nyíl, arra kattintasz, és akkor már mutatja a többi program ikonját is, amiket kiválaszthatsz.

Vagy nem értem amit írtál, egy képernyőmentést csinálhatnál.

Egyébként az alapértelmezett programok módosítását itt is el lehet végezni:

Vezérlőpult\Programok\Alapértelmezett programok\Társítások beállítása

2014. nov. 27. 01:29
 2/7 A kérdező kommentje:

az nagyon nagy köszönetet érdemel

mostmár könnyebb lessz a dolgom

ez egy kép mire gondoltam:

[link]

2014. nov. 27. 04:09
 3/7 tabaki ***** válasza:
A gépkezelés tehát már megy, jöhet a helyesírás!
2014. nov. 27. 15:04
 4/7 A kérdező kommentje:

hármaska erre van egy 21. századi mondás

ha tudod mit jelent értsd helyesen és ne fikázz

2014. nov. 27. 20:31
 5/7 tabaki ***** válasza:

Ugyan. Sokkal régebbi, és valahogy így van:

én mektaúlltamirni te tanujmeg ollvas ni.

2014. nov. 27. 22:10
 6/7 A kérdező kommentje:

te meg tanuld meg mikor kell befogni

mert az hogy én megköszönöm amit mas segített és te még abban is a szart látod az már a teteje

gőzöm sincs honnan kapartad össze azt a 82% hasznos válaszod de ez nem azt sugalja hogy megérdemelted

2014. nov. 27. 22:36
 7/7 tabaki ***** válasza:

1. Bizonyára volna mit megtanulnom tőled („valamiben mindenki olimpiai bajnok” mondta valaha egy kedves barátom), de alkalmasint nem ez lesz az.

2. Hidd el, veled együtt örülök, hogy gyors megoldás született a problémádra, és fájlalom, hogy ebben nekem nem volt tevőleges szerepem. Mindettől függetlenül: Azt a bizonyos sz*rt azért láttam meg, mert olyan helyre nyomtad, ahol lehetetlen volt nem belelépni. A formály veretes hangzású szó ugyan, de egyelőre még nem vívta ki magának azt azt az elismertséget, amelyet például az aszály vagy a homály immár elvitathatatlanul birtokol -- csak erre szerette volna felhívni a figyelmedet az egyébként tényleg fölösleges hozzászólásom.

3. Az több, mint hihető, hogy a téged kellemetlenül érintő eset miatt a százalékom nem sugall neked pozitív gondolatokat, de megdolgoztam érte, mint a ráncokért a hajdani díva. Másoknak a jelek szerint több szerint több szerencséjük van a válaszaimmal.

2014. nov. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!