A gépem jó az ASUS GeForce GTX 750 videókártyához?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy Intel Core i3 2120 3.30GHz processzor
4GB RAM
Nem tudom hogyha megveszem a videókártyát akkor a gép elbírná-e? Tehát hogy működne e? Sürgős lenne a segítség! Előre is köszönöm!
2014. nov. 25. 17:39
2/7 A kérdező kommentje:
Biztos ez? Mert beszéltem egy informatikussal aki szerint a Processzort is le kéne cserélni,de emiatt az alaplapot is. És az igen drága lenne
2014. nov. 25. 18:30
3/7 A kérdező kommentje:
És amúgy egy bizonyos játék miatt kellene és az egyik ismerősömnek ehhez hasonló felépítésű a gépe és neki viszi. Nekem talán csak a VGA okoz problémát.
2014. nov. 25. 18:32
4/7 anonim válasza:
Melyik játékról lenne szó?
Bár ismerősömnek is GTX 750-e van, és megy rajta minden, de neki I5 processzora van. GTX 750, vagy 750ti?
5/7 A kérdező kommentje:
Valójában a BF3rúl és a FIFA15-ről. De most beszéltem nem rég egy ismerősömmel és ő a 660-t ajánlotta.
2014. nov. 27. 14:42
6/7 anonim válasza:
Én is azt venném, ha választani kéne a kettő közül. Igaz kb. +5000 forintért már kapnál sokkal jobbat is, de ahhoz már valószínű kéne másik proci is. Amúgy youtube-on, ha beírod, hogy gtx 660 gameplay biztos találsz BF3 videót. https://www.youtube.com/watch?v=OkLs41EYH4k itt van egy pl., igaz nem i3 procival. (de ez se sokkal jobb)
7/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez lesz és remélem a processzor is bírni fogja! Köszönöm a segítséget!
2014. nov. 28. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!