Tudtok olyan programot amivel lehet a fényerősségen állítani laptopon?
Figyelt kérdés
Nekem sem a testreszabáson belül nem lehet állítani, sem az Fn gombokkal, semmivel sem olyan.. Windows 8-on lehetett állítani, de amióta fent van a 7-es nem lehet#számítógép #program #fényerő #Windows 7 #driver #fény #szabályozó #fényerő állítás #fényerő szabályozó
2014. nov. 25. 14:19
1/5 anonim válasza:
A gép gyártójának a honlapjára menj fel, és a letöltések között meg kell, hogy találd a hozzá való drivereket és programokat. Ha ezeket felteszed, akkor működni fog.
2/5 Tengor válasza:
Tedd fel a gyártó oldaláról elérhető util programokat is! Szokott köztük lenni, ami az Fn gombok működésért felelős.
4/5 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, ahogy az utolsó írta. Ugyan azt állítja, mint a billentyűzet gyártó által driver alapú állítás.
1: Távolítsd el a billentyűzet jelenlegi driverét és akkor majd keresni fog egy újat.
2: Keress egy gyárilag támogatottad és frissítsed arra.
Vagy WIN + X
5/5 papagenou válasza:
ha pedig nem elég, akkor a videokártya driverben tudsz még rajta tovább állítani - legalábbis amdnél lehet de biztos a többinél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!