Mit gondoltok az AMD új processzorjairól?
Pontosabban a carrizo apuk ról ? tudom hogy még nem jött ki csak kérdem.
Mit gondoljak? APU-ikkal eddig sem volt gond, ahol pedig problémák vannak - x86 teljesítmény - erősen kétséges, hogy ez jelentős előrelépést jelentene. Persze szép dolog a HSA kompatibilitás, illetve a heterogén programozási lehetőség, de a gyakorlatban ezeket nagyon kevés dolog használja ki.
Új, jelentősen áttervezett processzormagnak kéne jönnie, hogy érdekes lehessen...
háhááá!!!!
Socket FM3!
-nem megmondtam már fél éve?!
-lehet alaplapot is cserélni fiúk akinek fm2, fm2+ lapja van! :)
-Szerintem a Trinity, Richland, Kaveri-hez képest nem sokban tér el a technológia. Processzor erőben épp megfelelő lesz ez az APU is, grafikailag egy 15-20.000 Ft-os videokártyával fog felérni az igp-je , és drága lesz ahogy eddig is. Már évek óta ugyanazt csinálja az AMD APU-k terén. Ebből is egy netezős, filmnézős, általános célokra használható gépet lehet majd építeni, gamer gépnek nem lesz jó.
-28nm egy jövőben kijövő APU-ban? A már elavult 3-ik generációs Intel Ivy Bridge 22 nm-en érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!