Miért szaggatnak a játékok a gépemen? I7-3770K,3GB 384bit,8GB Ram.
Asrock B75 Pro3
i7-3770K CPU @3.50 GHz
8GB Kingston 1866MHz DDR3 RAM
Gigabyte HD 7950 3GB 384 Bit, ami 6GB 768 Bit
SSD Kingston V300 120gb SATA3 7mm
WESTERN DIGITAL Caviar Blue SATA3 1.0TB 7200RPM 64MB CACHE
Corsair CX750 (750W)
Zalman Z3 Plus Fehér.
Eddig volt egy GTX650 Ti 1GB 128Bit-es videókártyám, ma cseréltem le..és esküszöm azon jobban ment a GTA4 is meg az Euro Truck Simulator 2-ő is. Eddig igaz csak ezt a két játékot próbáltam ki, mert ez a két legnagyobb a gépemen.
De akkor is, kb. medium-high arányban jobban mentek a régi videókártyámon, mint ezen az újon és LOW-ban.
Nagyon minimumra rakok mindent és gáz ahogy megy. Mi lehet a gond ?
Windows 7 64bitem van, és igaz elég régen telepítettem fel. Meg kicsit tele is az 1TB-s merevlemezem is, de nem hinném hogy a kevés hely a gond.
Mit tegyek hogy minden normálisan menjen ? Másnak elnéztem YouTube-on, hogy sokkal jobb játékok, újabban MAXon jobban mennek, mint nekem ez a néhány éves GTA4 lowon.
Köszönöm.
"ami 6GB 768bit"
CFX ed van vagy ezt kifejtenéd mire érted?
Ez a progi a barátod: [link]
Valószínűleg valamelyik másik driver van kicsit gázul megírva, és a valósidejű dolgok látják kárát. Gondolom a kártyacserével egyidőben lehetett más hardver is, akár egy wifi adapter, akár egy plusz sata kártya az olcsóbbikból, egyszer volt egy öregedő usb billentyűzetem is, ami hasonlót csinált, mielőtt elnyelte a kuka... Csak derítsd ki, mihez tartozik a legzabásabbnak tűnő folyamat, és akár csere valami elterjedtebbre, akár lemondani róla, vagy ha létezik alternatív driver, akkor az megoldás lehet. Nagyritkán előfordul, hogy csak 32bites driver van valamihez, és ha sokat piszkálja valami a hardvert (akár maga a driver), akkor 64 bites rendszeren járhat tetemes plusz cpu-idővel, ha épp olyasmivel molyol, amihez emuláció szükséges.
Közveszélyes Kontár.
Már igen. akkor elfelejtettem elébe oda írni hogy 2X gigabyte...
AKkor még különben nem volt, csak a tegnap lett meg.
Cfx el és nélkül is pont ugyan az az állapot?
Egyenként mindkét vga val fent áll?
Tisztán teném újra drivert
Letörölsz minden nvidia és geforce progit mind ami csak van amd progit is mind
Aztán újrainditod géped kitakaritod valami jóval pl ccleaner + wise registry cleaner
Ujrainditod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!