Adott egy samsung 64GB-s microsd kártya és egy sony xperia sp telefon, mi lehet a probléma?
Az SP csak 32GB-ig bővíthető (sok más telefonnal együtt). És valószinűleg csak microSDHC-t ismer fel, XC-t nem.
a kártya típusa SDHC
és ha kettészedem, csinálok egy elsődleges partíciót, ami 31gb és egy logikait, ami szintén 31gb? vagy ez szintén nem segít rajta?
Nekem ez már sok,
Kipróbáltam egy zsír új 32GB-ssel is és teljesen ugyanazt csinálja, másnak megy, van,aki írta az XDA-n, hogy még 64-essel is megy, nekem viszont nem, ugyanazt csinálja, FAT32-re leformázta a telefon, idáig oké, rámásolom a cuccaimat és se egy videót nem játszik le, se egy zenét, kevés zene van, amit lejátszik rajta, az agyam eldobom.... mit csináljak a telefonnal?!
nem lehet hogy hülye nevü file-jaid (vannak? ez csak egy tipp)
vagy túl hosszúak a filenevek?
csak a walkman nem találja vagy file browserrel sem tudod megnyitni a file-okat?
egyszerűen sem a walkman, sem a ES file explorer, sem az mx nem tudja megnyitni, lejátszani azokat a fájlokat, amiket meg kellene tudniuk nyitni, a fájlnevekkel nincs probléma, a 16gb-s sdhc-n kifogástalanul megy minden, a 32gb-s is ugyanilyen típusú, de azon pedig már nem
lehet beviszem a telefont a szervízbe és kinyomoztatom ezt, ne a semmiért fizessem a hűségnyilatkozatot, de igazából gondolkoztam azon is, hogy főzött romot tegyek rá, de el is vetettem az ötletet, egyszerűen nem tudok rájönni
aha, hát akkor passz
majd írd meg ha találtál megoldást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!