Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Adott egy samsung 64GB-s...

Sancii54 kérdése:

Adott egy samsung 64GB-s microsd kártya és egy sony xperia sp telefon, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
a telefonom látja a kártyát, leformázta exFAT-ba, de mikor rámásoltam a 16gb-s FAT32-s kártyámról a zenéimet, csomót nem tudott lejátszani a telefon, de ha gépről másoltam is ugyanez volt, később leformáztam gépen FAT32-be, így több zenét letud játszani, de néhányat sajnos még mindig nem, de érdekes módon a telefon belső memóriájából meg le tudja játszani, mi lehet a gond? milyen megoldást tudtok erre?

2014. nov. 20. 13:50
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:

Az SP csak 32GB-ig bővíthető (sok más telefonnal együtt). És valószinűleg csak microSDHC-t ismer fel, XC-t nem.

[link]

2014. nov. 20. 13:55
 2/9 A kérdező kommentje:

a kártya típusa SDHC

és ha kettészedem, csinálok egy elsődleges partíciót, ami 31gb és egy logikait, ami szintén 31gb? vagy ez szintén nem segít rajta?

2014. nov. 20. 16:40
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem valószínű, hogy segít. Nem a terület, hanem a kártya megcímzésével lehet baja eleve a SoC-nak.
2014. nov. 20. 18:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Nekem ez már sok,

Kipróbáltam egy zsír új 32GB-ssel is és teljesen ugyanazt csinálja, másnak megy, van,aki írta az XDA-n, hogy még 64-essel is megy, nekem viszont nem, ugyanazt csinálja, FAT32-re leformázta a telefon, idáig oké, rámásolom a cuccaimat és se egy videót nem játszik le, se egy zenét, kevés zene van, amit lejátszik rajta, az agyam eldobom.... mit csináljak a telefonnal?!

2014. dec. 3. 09:20
 5/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
32GB-s (SDHC-val) biztosan működik, nekem is az van benne (Sandisk Ultra SDHC Class 10).
2014. dec. 3. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy hülye nevü file-jaid (vannak? ez csak egy tipp)

vagy túl hosszúak a filenevek?

csak a walkman nem találja vagy file browserrel sem tudod megnyitni a file-okat?

2014. dec. 3. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
és mi az hogy nem tudja lejátszani? nem látja, vagy leffagy a lejátszó, vagy közli, hogy nem lejátszható?
2014. dec. 3. 13:15
 8/9 A kérdező kommentje:

egyszerűen sem a walkman, sem a ES file explorer, sem az mx nem tudja megnyitni, lejátszani azokat a fájlokat, amiket meg kellene tudniuk nyitni, a fájlnevekkel nincs probléma, a 16gb-s sdhc-n kifogástalanul megy minden, a 32gb-s is ugyanilyen típusú, de azon pedig már nem

lehet beviszem a telefont a szervízbe és kinyomoztatom ezt, ne a semmiért fizessem a hűségnyilatkozatot, de igazából gondolkoztam azon is, hogy főzött romot tegyek rá, de el is vetettem az ötletet, egyszerűen nem tudok rájönni

2014. dec. 4. 01:48
 9/9 anonim ***** válasza:

aha, hát akkor passz

majd írd meg ha találtál megoldást

2014. dec. 4. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!