Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezekkel a...

Mit csináljak ezekkel a r0hadt hirdetésekkel?

Figyelt kérdés
Eddig csak akkor jöttek fel ilyen hirdetések, ha online néztem valamit, külön ablakban megnyílt vagy hat-hét, én meg szépen kiléptem belőlük. De most két napja az egész oldalt ellepik ezek a szar0s kis értelmetlen hirdetések, MINDEN oldalon, MINDEN böngészőn, annyira elegem van már belőle! Hogy így fogyjál le, meg ezzel a játékkal játsszál... lassítják a gépet, nem tudok rendesen netezni, és ha kiikszelem őket és kattintok valami menüpontra, megint előjönnek. Légyszi segítsetek, ezekkel komolyan nem lehet mit csinálni? Mitől jöttek ezek elő, régen azért nem voltak ennyire idegesítőek, csak oldalt jelentek meg meg külön oldalban de most már az egész r0hadt képernyőt kitakarják. Nincs erre valami megoldás? Sajna totál analfabéta vagyok az ilyenekhez...

2014. nov. 20. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Firefox + AdBlockPlus kiegészítő
2014. nov. 20. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
MalwareBytes-t szokták ajánlani a 4000 ugyanilyen kérdés alatt gyakorin.
2014. nov. 20. 13:37
 3/4 A kérdező kommentje:
elvileg letöltődött, ugyan jön még elő hírdetés, de csak egy a négy helyett, úgyhogy kköszi :D
2014. nov. 20. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
második: köszi, kipróbálom
2014. nov. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!