Gáz 16 évesen ezekkel játszani?
Figyelt kérdés
F1 Challenge 99-02', F1 2003, GP4, Super Mario, Ps2: Fifa 08, Fifa street, NFS Underground, NFS Carbon.
Nekem ezek jönnek be nem a BF4, Cod ghosts vagy ilyesmi, nagyon gáz?
2014. aug. 22. 12:52
1/7 anonim 

válasza:

Persze, hogy gáz. Azonnal szégyeljed össze magad.
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz ha neked ez tetszik akkor ezekkel játszol. Lehet h az egyik ismerősöd még Barbizik csak titokban tartja :) Max ne mond el senkinek ha te cikinek érzed az ismerőseid előtt
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak azért kérdeztem meg, mert baráti körökben míg ők a Cod meg a Bf legújabb verziójáról beszélnek, én meg valahol ott járok, hogy Dariust le kéne győznöm, vagy a Manchesterhez új taktika kell. Köszi :)
2014. aug. 22. 12:58
5/7 anonim válasza:
miért lenne gáz?
azzal játszol amivel akarsz, de azért ne híreszteld hogy mariozol;)
6/7 anonim 

válasza:

Én 45 évesen játszom a Fifával! Látod ez a gáz! xD
7/7 Bálint117 válasza:
Én most vettem PS2-t (végre) és egy csomó játékot rendeltem! EZ gáz!?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!