Miért nem tudom a hirdetéseket eltűntetni? Használom a reklám blokkolot de így is olyan sok jön elő hogy be lassítja a gépet és használhatatlan lesz
Azokat nem vírusok dobálják fel?
Azokat a reklámblokkoló nem fogja meg.
Egyébként milyen reklámblokkolóról van szó? (Adblock plus?
Chrome böngésző alatt?
Térj át a Firefoxra, és tedd fel Firefoxra az Adblock Edge-t.
Sajnos Chrome-ra az Adblock Edge nem érhető el.
Az Adblock Plus, meg az Adblock Edge között meg az a különbség, h a Plus készítői megegyeztek pár reklámszolgáltatóval, h nem blokkolják a reklámjaikat. Az Edge viszont mindent blokkol.
Milyen weboldal(ak)ról van szó?
Szerintem amúgy vírus (kéretlen reklámok) lesz.
Ezeket futtasd le: (igen, egymás után mind a hármat)
Spyware Terminator
www.spywareterminator.com/dnl/config/170/SpywareTerminatorSetup.exe
MbAM
SAS:
Tedd fel őket, aztán töröld le, nem kell mindig ott lenniük, egy darabig el fognak futni, mire frissülnek a legújabb verzióra, ill. végignézik a gépet, de ezt a hármas kombót szokták ilyenkor "bevetni".
Ha végeztél, le lehet szedni őket, mert nem kell mindig fussanak.
Igen, azt akartam még mondani, h ez kábé addig szokott tartani, mintha újraraknánk a gépet.
Én ilyenkor eleve inkább újrarakom, az úgyis biztosabb.
Netezni meg felelősséggel kell, nem rákattintgatni minden sz×rra, mert ez a vége.
Esetleg CCleanerben lehetne még megnézni, h mik az automatikusan elinduló programok, és kikapcsolni azt, ami nem kell, bár ritka az olyan kéretlen reklámokat feldobáló cucc, amit ki lehet csak úgy kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!