Mi a baja a laptopomnak, lassan használhatatlan?
Az internet teljesen be van lassulva, ha rákattintok egy oldalra, megjelenik 3 másik lap is, egyfolytában jönnek a reklámok a képernyőn, kettesével, hármasával.
Gondoltam központilag lehet lassú a netem, de szerintem köze van ezekhez a reklámokhoz.
Mit tudok csinálni?
Az utóbbi napokban többször csinált frissítést a gépem, de nem használt, máskor ilyenkor teljesen helyrejön.
Windows 8 amúgy, ha jelent valamit.
Minden böngészőben tiltsd le a felugró ablakokat, töltsd le az Adblock Plust, ehhez külső szűrőket (német, orosz, román, magyar (hufilten) is be kell állítani.
De először futtass le Malwarebytest vagy az Eset online scannert. [link]
Rakd újra, ez a rendszer már úgy el lehet szarva, hogy nem éri meg foltozni. Vagy mondjuk online bankolásnál vállalni a kockázatot.
Újrarakás után pedig rakj rá rendes vírusirtót (pl. Avast) meg reklámprogram-védelmet (pl. Malwarebytes) és igyekezz nem felrakni mindenféle mocskot!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!