Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet a RAM-ot gyorsabbá...

Hogy lehet a RAM-ot gyorsabbá tenni vagy valami olyasmit csnálni vele hogy jobban dolgozza fel az adatokat?

Figyelt kérdés
2gigás a RAm-om egyébként.nekem csak egy játék lenne fontos,hogy vigye de az eleje akadozik és szetm a ram miaitt van
2014. nov. 19. 18:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

S2C

mé ga modellhez tartozik

2014. nov. 19. 19:22
 12/25 A kérdező kommentje:
gpu name:Nvidia
2014. nov. 19. 19:28
 13/25 A kérdező kommentje:
Geforce Gt 220
2014. nov. 19. 19:28
 14/25 T/Z ***** válasza:

Ez az alaplapod linkje:

[link]

Ezeket a processzorokat kezeli:

[link]

Neked egy szörnyű lassú Celeron 420-as van benne.

Ezért akadozik a géped szinte minden feladatnál.

A listából azokkal a processzorokkal kompatibilis az alaplapod, amelyeknél nem F/A van írva.

Még CPU-Z-vel a Mainboardnál nézd meg a BIOS mezőben, h melyik BIOS verzió van a lapodon?

Ha szükséges, akkor azt firssíteni kell, és hát keress egy erősebb processzort, ami árban megfelel.

Mondjuk Pentium Dual Core E6ezresek, vagy Core 2 Duo E7ezresek itt biztosan akadnak:

[link]

2014. nov. 19. 19:31
 15/25 A kérdező kommentje:
F4-es BIOS verzió
2014. nov. 19. 19:34
 16/25 A kérdező kommentje:
És egyébként frissíteni a procit hogy kell?
2014. nov. 19. 19:35
 17/25 T/Z ***** válasza:

Frissíteni a BIOS-t kérdezed, vagy a processzort?

A processzort azt ki kell szedni, és beszerelni egy másikat. Ezeket úgy gyártják, h lehet csereberélni.

Ami most van, azt meg meg lehet hirdetni, talán elviszik mondjuk egy ezresért.

A BIOS-t meg az alaplap oldaláról le lehet tölteni, ez az:

download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-945gcm-s2c_f6d.exe

De ha ennyire nem értesz hozzá, esetleg nincs valaki haverod, aki megcsinálja neked?

Ramot azt könnyű bővíteni, ahhoz nem kell nagy tudás, de processzor csere nem úgy megy, h csak betolom a slotba és kész.

Processzorcseréhez azért nem árt egy kis gyakorlat; bár youtubeon is vannak videok.

2014. nov. 19. 19:50
 18/25 A kérdező kommentje:

értem.

kérdeztem több olyan haveromat is aki azt mondta hogy a ram-mal lesz a hiba.de azt nem tudták hogy kell böviteni.még ezt megkérdezem és utána hagylak mert gondolom már sok vagyok :D

2014. nov. 19. 19:52
 19/25 T/Z ***** válasza:

Nyugodtan kérdezzél csak, ráérek. :D

Csak így neten keresztül nem hiszem, h tudok segíteni konkrétan kicserélni a processzort.

De ha csak annyit értettek hozzá, h a ram kevés, akkor lehet őket se kérném meg processzort cserélni. :D

Egyébként azért mondhatták, mert 2GB ram az épp alap szokott lenni manapság, kézenfekvő, h ezt szokták bővíteni.

De annyira azért nem kevés a 2GB.

Rakhatsz a gépbe még természetesen, sőt, az se ártana, de jelen esetben hiába teszel még hozzá akár 8giga ramot, akkor se lesz sokkal jobb a gép, mert a Celeron processzor visszafogja.

Jó az a processzor amúgy, de irodai gépekbe való, ahol csak a szövegszerkesztőt használják, meg táblázatkezelőt, másra már kevés a számítási kapacitása.

Intenetes böngészők, több megnyitott füllel, Facebook üzenőfala pl. már kifekteti.

Milyen játékot futtatnál amúgy?

2014. nov. 19. 20:04
 20/25 A kérdező kommentje:

A Warfae-t

amugy 1 giga a ramom tegnap elirtam.

2014. nov. 20. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!