Mivel tudnám gyorsabbá tenni a számitógépem?
Figyelt kérdés
szoval a harddja 500 gb amiből kb 200 gb használt, az elején nagyon gyors volt.. mi az oka? lehet amiatt mert a Proci nem volt takaritva? s kiis kapcsol néha cs ugy magátol, pedig van hűtő alatta2014. ápr. 29. 11:20
1/9 anonim válasza:
Vedd le a hűtőről!Az a baja.Tartsd valami asztalon.A hűtőn se tévét nem szabad tartani de még a ventilátor is megbolondul.
2/9 anonim válasza:
A "van hűtő alatta" szerintem nem szó szerint értendő. Ez egyfajta szleng.
Hiába jó a hűtő minősége, az egy idő után óhatatlanul koszos , poros lesz, ami túlmelegedéshez, és teljesítménycsökkenéshez vezet. Takarítsd ki alaposan, először mechanikusan, majd ha ez után sem javul jelentősen, akkor jöhet szoftveres takarítás.
Ha még ez után sem oké a gép, akkor az újratelepítést javaslom !
3/9 A kérdező kommentje:
de szo szerint ertendő kb 1 hete van, szoftveres tisztitást nap mint nap megcsinálom advance system caret használok.. s ujrainstalálva is volt már..
2014. ápr. 29. 12:18
4/9 anonim válasza:
Na kispofám kajálod,kajálod?Szó szerint a "macskaköröm" „idézőjel” helyett.Na a szleng az a szleng.
5/9 anonim válasza:
Így ennek akkor számtalan oka lehet. Hibás memória modul, gyengélkedő HDD, STB. Nem találgatok.
7/9 anonim válasza:
Semmi kötekszem nem vetted észre.Kajáltat itt a kérdéssel nem vetted észre?Azért írtam vegye le a hűtőről.
8/9 A kérdező kommentje:
gondolom felétek nem ismert a hűtő ami direkt számitogéphez van, mindegy valszeg ittis vannak olyan helyek :P mármint laptop alá
2014. ápr. 29. 19:57
9/9 A kérdező kommentje:
jha igen valszeg itt hasalt el a kérdés ..LAPtOPROL van szo :D
2014. ápr. 29. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!