Blend3 kérdése:
Miert jo, ha csuszkal az egerpadon az eger, vagy miert rossz?
Figyelt kérdés
Napokba azon gondolkoztam beujitok egy egerpadra. Mivel logitech egerem van, igy logitech egerpadot is neztem, pontosabban a g440-et. Neztem videot es mikor lattam h porgetik az egeret az egerpadon, csak neztem, hogy ez most hogy vagy mi. Steelseries qck mass egerpadom van jelenleg es ugye az szovet, ott egy kicsit se csuszkal az eger, ezert is voltam meglepodve. 10 ezer korul mozog az ara a g440-nek nagyon tetszik meg minden, de egyszeruen nem kapok valaszt arra, hogy mire jo ha csuszkal az eger a padon, gondoltam itt majd valaki segit. Meglepo volt szamomra az is, hogy kemeny massziv az egerpad es hajtogatni nem lehet. Annyi kerdesem lenne, hogy miert nagy sensitivity-n jatszoknak van kitalalva? En kis sensen jatszom akkor nekem ez nem is lesz jo? Koszonom a valaszokat elore is!2014. nov. 17. 07:09
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen könnyebben lehet rajta mozgatni. (Kisebb a surlódási együtthatója, ha rémlik fizikaóráról :) )
Mondjuk én pont fordítva gondolnám (alacsony érzékenységnél jobb, ahol nagyobb mozdulatokat kell vele tenni). Szóval az engem is érdekelne, hogy miért ennek az ellenkezőjét állítják...
Bár az is lehet, hogy könnyebb kisebb mozdulatokat is megtenni vele, mert kevésbé tapad. (Tapadási surlódás, fizikaóra #2 :) ) És ha kevésbé tapad, akkor könnyebben mozdul el (korábban). Így talán könnyebb az apró mozdulatokat is megtenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Tehat nyugodt szivvel megvehetem ez a lenyeg. Koszonom valaszod!
2014. nov. 17. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!