Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy eSportoló...

Akos003 kérdése:

Mi kell ahhoz, hogy eSportoló legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok,eSportoló szeretnék lenni,de nem tudom ,hogy mi szükséges ehhez?Tudom ,hogy képes vagyok rá,ez az álmom.Egy edzéstervet nem tudna nekem írni valaki,ami tényleg ésszerű,és tudatosan 14 éves koromtól elkezdjek gyakorolni?Nagyon nagy előny lenne.Esetleg fizikai sport mellé,vagy bármi.

Köszi előre is!

Üdv.:

Ákos

2014. nov. 15. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha komolyan akarod tolni, fizikai sportra vagy barmi masra nem lesz idod a napi 12-14 oranyi jatek utan. Ha meg 14 evesen mar nem vagy legalabb orszagszinten egy ismert jatekos, megfontolando, hogy ez a palya neked valo-e.
2014. nov. 15. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
egyáltalán melyik esport játék? meg esport játék mióta fizikai megterhelés ?? szellemi max !!meg írd már le melyik játék... mert te csak úgy nem leszel profi ..
2014. nov. 15. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
meg mihez edzés terv ... ?
2014. nov. 15. 17:17
 4/9 A kérdező kommentje:
DotA2.Körülbelül fél éve játszom,de a magyar community legjobbjai segítenek(Balázska,Dezsoapolip..).Szerintem ahhoz ,hogy mentálisan ott legyél,fizikai felkészülést is igényel.eSporthoz is kell edzésterv..:)
2014. nov. 15. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dotában 5000 feletti mmr egy jól összeszokott csapat versenyen elértek vmi jó helyezést akkor már e sportoló vagy de kéne hozzá 4500mmr min napi kb 6 óra dotázás meg egy jó csapat és ha nyertek pénzes versenyeken meglehet élni belőle
2014. nov. 19. 13:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat!:)
2014. nov. 19. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
külföldön meglehet élni magyarok között is van tehetség de általában a legjobbak a funolnak akiknek meg nem megy próbálják erőltetni jó magam is az előbbihez tartozok ilyen eSport gamek terén pedig nekem sokszor nap 8-10 óra játéki idő meg volt .
2014. nov. 21. 07:49
 8/9 anonim válasza:
írj privátot... elmagyarázom, hogy mit kell tenned és edzéstervet is írok... A mellette való sportal egyett tudok érteni, de minden játékhoz más íllik
2015. febr. 18. 19:40
 9/9 anonim válasza:

Legyél b4szott ronda, vagy túlsúlyos vagy pálcika, legyen legalább 4 ragya a bőröd minden egyes négyzetméterén, szabadulj meg a barátoktól és a szociális élettől, add fel a valódi kapcsolatot az ellenkező nemmel, aztán ülj le és játssz ugyanazzal a játékkal egyébként szánalmasnak mondható összegekért. Értem én hogy az epik fortnájt túrnament győztese x millát vitt haza, de az csak egy ember a sok százból.

Ha az opciók nem tetszenek, legyél freakazoid.

2019. szept. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!