Intel Pentium vagy AMD proci jobb játékra? És az AMD-ben melyik? Athlon. És pentiumban?
Külön a pc-knél külön a laptopoknál ha lehet.
És kérlek ne gyertek azzal hogy a laptop nem jó játékra!
Előre is kösz a válaszokat.
TT
Intel feltétlen. tapasztalat. És itt nem azt kell nézni mert az intel az drágább. Persze hogy drágább, 1 hogy a márka 2 meg a sebessége. Van amd gépem is, úgyhogy léccives ne írjátok hogy mert sületlenséget írok és hasonlók. Én most ruháztam be egy i7-es gépre, baromira megérte. a régi gépem egy q9400 volt. Hasonló amd procinál a sony vegas mindig megfogta a gépet, míg a q9400. Természetesen a fogyasztás az relatív, attól függ hány % a procid használata.
A laptop nem jó játékra. Hiába a tény hogy vannak gamer laptopok, viszont a hűtést nem igazán lehet megoldani a kicsi hely miatt. Dehát játékra pc, utazásra meg laptop.
Mindenkinek megvan a saját véleménye mindenről. Valakinek az AMD processzor jön be, valakinek az INTELES.
Nekem az AMD, mert jobb.
Volt már egy csomó gépem, abból fele INTELES. Jó hosszú ideig megvoltak, és már 1 évnél tovább nem bírta az INTELES, meg sokszor szaggatott a játék, pedig 2-3 x több volt a ajánlott processzornál az enyém. Meg tényleg leég az INTELES, ha nincs meg mind a négy rögzítő.
Nekem az AMD az a csúcs. Volt már olyan processzorom, AMD-s, nem volt meg az ajánlott gépigénye, amit a játék várt, és úgy is ment full grafikán.
Tapasztalat.
Amúgy későn írok, de ez az igazság! :D
AMD is jó csak figyelni kell a hütésévell mert az gyenge
ezért szokott meg hallni pár AMD proci
Az intel nekk jó a gyári hütö is tehát azzal nincs gond meg magasabb is a hö fokkon is megy hallotam már arrol hogy
110 C on volt
de az AMD már 80 C meg hall aszem a leggtöbb.
Egy jó hütö és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!