Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Intel Pentium vagy AMD proci...

Intel Pentium vagy AMD proci jobb játékra? És az AMD-ben melyik? Athlon. És pentiumban?

Figyelt kérdés

Külön a pc-knél külön a laptopoknál ha lehet.

És kérlek ne gyertek azzal hogy a laptop nem jó játékra!

Előre is kösz a válaszokat.

TT

2010. jan. 28. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

AMD-ben Phenom II, Intelben i5-i7, de legalább Core2Quad.

Épp mostanában néztem valahol tesztet. Korábban egyértelműen az AMD volt a jobb játékokban, de azon a teszten, ugyanolyan működési frekvenciával és ugyanannyi maggal, ugyanannyi memóriával és ugyanolyan videokártyával az Intel nagyon rávert az AMD-re. Már csak árban kéne javulnia :)

2010. jan. 28. 16:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Ja, csak ugyanazon az áron AMD-ből gyorsabbat kapsz, mint Intelből.

Intelt akkor éri meg venni, ha rászánsz vagy 50-60 rongyot a processzorra, de nem tudom kinek van annyi pénze, főleg, hogy videokártyára illik kétszer annyit költeni, ha azt akarod, hogy kiszolgálják egymást.

2010. jan. 30. 09:35
 3/14 anonim ***** válasza:

Én intel pentium dual-core 2,7 ghz es procit használok és 1giga rammal és 256 NVIDIA geforce 8400 Gs videokártyával és amin meglepödtem hogy az assasin creedet is viszi.

Én ezt ajánlom.

2010. jan. 30. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:

elöző íro vagyok csak most olvastam az az elötti hozzászolást "Intelt akkor éri meg venni, ha rászánsz vagy 50-60 rongyot a processzorra"

Ez nem igaz én 17 ezerért vettem a procit Intel Pentium Dual-core 2,7ghz

2010. jan. 30. 10:46
 5/14 anonim ***** válasza:

de igaza van a másodiknak. Nézz utána, hogy 17-20 ezer körül milyen AMD procikat lehet kapni és azokat hasonlítsd össze a dual core 2.7-eseddel. Ár/teljesítményben jobban az AMD-k, ez tök egyértelmű.

Ha nem kimondottan valami processzor igényes munkára, ipari felhasználásra, vagy processzor tuningra kell, hanem sima otthoni felhasználásra, játékra, internetezésre, stb, akkor én mindig AMD-t javaslok az ügyfeleimnek.

És ezzel nem azt mondom, hogy az AMD jobb processzorokat gyárt, hanem azt, hogy egy mezei felhasználónak otthonra az éri meg jobban.

2010. jan. 30. 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagy tévedés ... ugyanis AMD az egy rakat sz@r míg megveszed AMD-t 30-40ért 2-4magosat arra + 10-20 ezret még külteni kell annyi gond van vele... nagyon megbízhatatlan ... én inkább kiadok 55öt egy normális nagyon választható keretben lévő Core I5-7 sorozatért és nincs vele gondom.. mint h még javítgassam csinálgassam ilyen olyan kábel ég ki ... + AMD hez még az alapok is ratyik a videó kártyákról meg beszélni is rossz ... egy mostanság ujabb félének számított ati felér egy engt 220 al ami mostanság 15-18 ezer forint között mozog még atiba ez 25-től felfelé keződik ... AMD-t nem ajánlom : Olcsó (ez mellette szól de minősége pocsék ..) ár kategóriába amd többet visz de egy súlycsoportú intel sokkal jobb és megbízhatóbb pl : Dual core 2,4 E3300-AMD phenom II nél jobb 1-2 fokozattal , Élet tartama rövid .. 1-1,5éven belül lefullad vagy ujabb szerű jön ki , egyre több van piacon ezért "tömeggyártás" van belőle ... az emberek már sajnos ugy gondolkoznak hogy ami olcsó és szar vegyük meg a végkén 2-3X annyit költenek rá mint h megvesznek egy minőségibb árut és azzal nincs baj .. nekem AMD vel az a bajom h egy nagy rakat k*lát nem ér.. használtan -70% al adod el (kibontod dobozt már -50%)
2011. dec. 1. 21:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Nincs igazad, most azért mert inteled van megvéded...

Nekem is intelem van dual-core nem szidom, mert a maga idejében jó volt, de az már elmúlt.

Látszik nem használtál sokat AMD-t ahogy mondtam, csak megvéded az intelt, mert tudhatnád, hogy egy intel megbízhatatlanabb mitn egy AMD.

PL.:intel hűtés: véletlenül egy pöcköt a 4-ből nem pattintasz be, csippan az alaplap betöltésénél, hogy cpu fan error, és odaírja, hogy "F1 to continue" tehát baszik rá, hogy neked nem illeszkedik a hűzésed, ő erre azt mondja, oké akkor mennyünk tovább és lesülök....

Az AMD-n ha egy minimálisan el van mozdulva a hűtés az leblokkolja és nem engedi bekapcsolni biztonság gyaránt...

40-50 ezer? hol élsz? 49-ért már veszel AMD bulldozer-t bakker, 26ért már kapsz phenom II x4--et te sületlen.

Holott i7 extreme mennyibe is kerül?

ÉS ár/érték arányban sokkal jobban megéri az AMD mert ahol megveszed az i7extreme-et kb 69-ért, ott megveszed az AMD bulldozer extreme-et 59-ért és a különbség kb annyi h az AMD-t tudod húzni, holott az intel" lefő " a ge**be*, már bocsánat a kifejezésért.....AMD AMD AMD yeah!

2012. júl. 11. 12:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Mellesleg 1-1,5 éven belül lefullad?XDDD

Báttyámnak 6 éve van meg az AMD procija, és semmi baja XDDD

Hülye inteles:DDXD

2012. júl. 11. 12:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom akkor az AMD processzorokat többe kerül üzemeltetni, mármint több áramot vesznek fel.

Amit az intelre plusszba költöttél a vételárnál azt az AMD-nál az évek során fogod kifizetni.

2012. dec. 19. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez az olcsobb cucc nem igaz. Nézd meg pl. a laptopokat, ott jóval drágább egy normális AMD proci + videókari mint egy Intel pentium + videókari.
2012. dec. 24. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!