Hogy kell még egy HDD-t összekötni a számítógéppel?
Átszeretném venni az adatokat az egyikről a másikra.
A HDD amit csatlakoztatok van rajta op.rendszer, lehet ez zavarja? Amikor összekötöm, akkor bekapcsoláskor kiír valamit, és az F1-et ajánlja hogy nyomjam meg. Amikor megnyomom, akkor kiír valamit.
Próbáltam megcserélni a kábeleket, de ez se segít.
A felirat arra hívja fel a figyelmed, hogy az elsődleges master meghajtó rossz állapotban van.
A második felirat meg keresi a bootoláshoz szükséges dolgokat, de nem találja.
Állítsd be, hogy melyik meghajtóról bootoljon és akkor jó lesz!
De amikor belépek a BIOS-ba, akkor a boot menünél, csak egy HDD van, és removable disk meg DVD-rom.
Ha removable teszem elsőnek, akkor is ugyanez van.
Mókuska! Egyrészt ne privátban kérdezz, mert arra csak én fogok tudni válaszolni.
Másrészt, az emberek egy idő után dolgoznak, és van olyan, hogy munkaidő vége, amikor az ember feláll a géptől és elindul haza. Olyankor nem fog tudni a te kérdéseidre válaszolni.
Ha ennyire sürgős a dolog, akkor vidd szervizbe a gépet. Ha meg ráér, akkor várj türelemmel, amíg valaki segít!
Azt én is akartam kérdezni, hogy milyen módon kötötted be a meghajtókat? Jumper megfelelően áll-e?
Elnézést Tengor! De láttam, hogy még válaszolsz, amikor én küldtem privátot...lényegtelen, elnézést mégegyszer.
Minkét HDD maxtor ATA, régi sz*arok.
Így néznek ki: [link] azzal, hogy legbalra van rajta a jumper
Az jól látom hogy egy fél jumper?:)
Egy kábelen 1db master és 1db slave kell, helyezd át úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!