Toxin55 kérdése:
Szeretnék összekötni telefont számítógéppel a következőképpen: Azt szeretném, hogy a telefonon valós időben látnám azt ami a monitoron van. A Teamviwer nem jó, mert késik, és pl videónál szaggat. Valami javaslat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 13:52
1/9 anonim válasza:
Olvasgasd a hejesírási kézikönyvet !
2/9 anonim válasza:
Próbáld elfogadni, hogy a telefon az nem monitor!
3/9 anonim válasza:
Nekem van javaslatom:D Olyan kategóriába írd, ahova való, talán választ is kapsz majd:D
4/9 anonim válasza:
Lehetséges hogy mi ufosok mindent tudunk!!!
De az a sajnálatos hírem, hogy kívülállóknak nem segítünk!
Ne probálkoz te reptilán!
5/9 anonim válasza:
Csak azt tudnám, hogy minek az ezotériánál tetted fel a kérdést hát nem tudtad, hogy itt mindenki síkhülye? Egyáltalán milyen telefonod van? Ha droidos telefonod van, akkor próbáld meg ezzel. [link]
6/9 anonim válasza:
J-ügynök egy áruoló!!! Segített egy kívülállónak!
Ufos társaim, úgy néz ki a háború elkezdődött !
D-ügynök vissza tért, a anaunaki sereg élén!
Kededves ufos társaim, sikerült a annunaki királyá válnom.
jelenleg egy hatalmas hadseregem van, nem lesz akadája hogy J-ügynököt elpusztítsuk. Sajnos az ellenállás elesett!
A hajóim pont most érnek a ti atnoszférátoka!
Sajnálom, de akirályi hatalmam nagyobb mint itt a gyk-én!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok fogyatékos választ. Az, hogy figyelmetlen voltam, és félre kattintottam, még messze nem olyan égő, mint ahogy ti UFO KUTATÓK viselkedtek.
2014. máj. 26. 17:57
8/9 anonim válasza:
Mit vársz tőle? Ez a gyogyós részleg. Mint a dühöngő vagy gumiszoba az élőchateken.
Kérdező, pittyentettem én is a kategória-áthelyezésre, majd átteszik hamarosan a helyesbe.
9/9 anonim válasza:
Hallod mi itt agyhalottak vagyunk csoda, hogy betudjuk kapcsolni a számítógépet, nemhogy összekapcsolni azt egy telefonnal. Még a számítógépről is azt hisszük, hogy földönkívüli technológia. Az én nevem itt J ügynök az ápolónőm aggatta rám ezt a nevet. : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!