Milyen új, megbízható böngészőt használjak?
Akkor esetleg ne telepítsd azokat az appokat és/vagy töröld őket!
A Chrome-ot ajánlom még, bár ha arra is minden vackot telepítesz, az is belassul majd meg nyűglődik.
Ja, nem a böngészővel van gond. Először is jól nézd meg, hova kattintasz, másrészt a vírusirtód is legyen naprakész, nem csak a böngésződ.
Amúgy én is a Chrome-ot ajánlanám.
Én Firefoxot használok, megbízható és nem telik meg se vírussal, se kéretlen addonokkal.
Ajánlanám én is a Krómot, de ha ahhoz is ilyen fakezű leszel azt is elrontod hamarosan. Tehát inkább egy fakockát ajánlanék.
nem a Firefox hibaja hogy te minden szemetet ratelepitesz.
normalis hasznalatnal nagyon jo bongeszo
Semmi baj nincs a Firefoxszal. Lehet, hogy a böngészési szokásaid okozzák a problémát. Ajánlott AdBlockot letölteni, hogy a reklámoktól megszabadulj. Nézd meg, vannak-e gyanús bővítményeid. Illetve végezz egy alapos vírusírtást.
Chrome sem rossz, de már egy jó ideje tapasztalom, hogy a villámgyors Chrome egy kissé lassú, lomha böngésző lett. A Firefox azonban még mindig gyors és megbízható.
Nekem sincs bajom a Firefox-szal. Sosem települt olyan kiegészítő amilyet nem akartam (összesen 4-5 van) és még vírusvédelmi szoftvert sem használok.
Megfelelő használat mellett nincs semmi gond vele.
És nem ajánlom a legújabb verziót használni. Én ESR változatokat teszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!