Extreme digital, mennyire megbízható bolt? Vásárolt már valaki tőlük?
Engem egyszer átvágtak, dvd-írót rendeltem és használtat adtak, mikor reklamáltam, nem voltak hajlandó kicserélni. (Tanulság: mindíg meg kell nézni mi van a dobozban. Csak hát épp a jó hírük miatt vakon bíztam bennük.)
Máskor meg a bolti átvételnél töketlenkedtek majdnem egy fél órát, amíg megtalálták a rendlésemet.
Én azóta kerülöm ezt a céget.
Nekem is jó tapasztalataim vannak velük.
Az esetek többségében nyilván korrektek, de becsúszik időnként egy-egy baki náluk is.Amennyiben komolyabb nehézség nélkül megoldható a személyes átvétel, tovább csökkenhet a lehetséges hibák száma.
Az én véleményem is az, hogy valamivel inkább drágábbak, mint más boltok, viszont több fajta fizetési- és szállítási lehetőség közül lehet választani, nem túl magas értékhez van kötve az ingyenes kiszállítás, gyakrabban akcióznak ( 0 % THM, ingyenes szállítás, személyes kupon ).
Edigitált nem ajánlom.
Mostanra nagyon gáz lett.
Nézz szét a következő csoportban, mi minden történ ott az utóbbi időben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!