Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Extreme digital, mennyire...

Extreme digital, mennyire megbízható bolt? Vásárolt már valaki tőlük?

Figyelt kérdés
Nemrég találtam rá, és minden árucikk jóval olcsóbb mint a konkurens oldalakon.
2014. okt. 31. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megbízható, korrekt bolt. Többször vásároltam ott, szó nélkül cserélik a hibás termékeket. (Bár a jóval olcsóbb, mint más konkurensek azért nem mindig igaz)
2014. okt. 31. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Én most például laptopot szeretnék vásárolni, és ugyanaz a laptop digiprime-on 140 ezerbe, míg itt 123ba kerül :)
2014. okt. 31. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Engem egyszer átvágtak, dvd-írót rendeltem és használtat adtak, mikor reklamáltam, nem voltak hajlandó kicserélni. (Tanulság: mindíg meg kell nézni mi van a dobozban. Csak hát épp a jó hírük miatt vakon bíztam bennük.)

Máskor meg a bolti átvételnél töketlenkedtek majdnem egy fél órát, amíg megtalálták a rendlésemet.

Én azóta kerülöm ezt a céget.

2014. okt. 31. 16:21
 4/6 belapus ***** válasza:

Nekem is jó tapasztalataim vannak velük.

Az esetek többségében nyilván korrektek, de becsúszik időnként egy-egy baki náluk is.Amennyiben komolyabb nehézség nélkül megoldható a személyes átvétel, tovább csökkenhet a lehetséges hibák száma.

Az én véleményem is az, hogy valamivel inkább drágábbak, mint más boltok, viszont több fajta fizetési- és szállítási lehetőség közül lehet választani, nem túl magas értékhez van kötve az ingyenes kiszállítás, gyakrabban akcióznak ( 0 % THM, ingyenes szállítás, személyes kupon ).

2014. okt. 31. 17:28
 5/6 FerenczyErvin válasza:

Edigitált nem ajánlom.

Mostanra nagyon gáz lett.

Nézz szét a következő csoportban, mi minden történ ott az utóbbi időben:

[link]

2018. dec. 27. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Azért annyira nincsenek sokan, 2 másodperc alatt letekertem az oldal legaljára. Az edigital elég nagy cég, rengeteg üzlettel (az internetes rendelésekről nem is beszélve), ilyen esetek sztem mindenhol akadnak. Nekem eddig jó tapasztalatom volt velük, igaz se kiszállítást, se 3 napon belüli nagy háztartási gép visszavételt nem kértem még tölük. Elektronikai termékeket (pl TV, fülhallgató) simán cseréltek, azonnal.
2018. dec. 28. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!