Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom beállítani ezt a...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Hogy tudom beállítani ezt a dolgot egy letöltött alkalmazásnál?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy olyan képnézegetőt (de lehet, hogy nem jól mondom a nevét), amellyel a fotókat kinagyítva megnézhetem a gépemen. Csak a kis nyilat kell a fotó fölé vinni. Azon kívül a gif-k mozgásba hozhatóak.

Azt szeretném tudni, hogy a Facebook-s hozzászólásoknál miért lehet egyesek arcképét kinagyítani és másokét pedig nem. Én is azt szeretném, hogy az én arcképemet mások ne tudják kinagyítani egy hasonló alkalmazással.

Ezt hogyan tudom beállítania sz. gépen?

Mivel elfelejtettem az alkalmazás nevét, így megkeresni sem tudom, hogy megtegyem ezt.

Tudtok ebben segíteni?

Köszönöm a válaszokat!

(Y) zöld!!!

2014. nov. 11. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:

"Én is azt szeretném, hogy az én arcképemet mások ne tudják kinagyítani egy hasonló alkalmazással."

Én meg nem szeretném, ha 10 másodpercnél hosszabban néznék folyamatosan a képemet.

Amit kérsz, az technikailag nem megoldható. Nem tudod megakadályozni, hogy ami a monitorán megjelenik, azt ne tudja kinagyítani. Ami ott megjelenik, azt így vagy úgy, de nagyíthatják, kicsinyíthetik, lementhetik, stb.

2014. nov. 11. 11:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Akkor nincs mit tennem.

Akkor nem értem, hogy egyesek fotóit nem lehet nagyítani, másokét pedig lehet. Hogy lehet ez?

2014. nov. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!