Gladiátor kérdése:
Hogyan tudom rootolni Xperia P készülékemet?
Figyelt kérdés
Szeretném 4.4 es androidra rootolni a telefont mert 4.1.2-vel nem megy rendesen és már 20x próbáltam rootolni de nem megy.2014. nov. 10. 14:48
1/8 anonim válasza:
ha rootolod attól még nem fogod tudni felrakni az újabb androidot, ahhoz kikell "nyitni" a bootloadert. xda-n fent van a menete, de feltétele, hogy kinyitható legyen, ezt a szervíz menüben tudok megnézni.
2/8 anonim válasza:
Én már végigcsináltam, vegyél új telefont. Ezzel a telefonnal mindegy mit csinálsz, sz@r marad, tehetsz rá bármilyen szoftvert. Ha van pénzed, költsd új telefonra! Egyébként fogalmi zavarban szenvedsz. Rootolással rendszergazdai jogokat szerzel a telefon felett, de ettől még nem tudsz új romot tenni rá. Nyitott bootloader kell, mint ahogy az első írja. A 4.1.2-es romot a legegyszerűbb rootolni, DooMLoRD Easy Rooting Toolkit és két kattintás.
3/8 anonim válasza:
Helló!
kinyittotam a telómat (xperia P) hogyan tovább ha 4.3at akarok rá? segítséget szeretmék kérni :)
4/8 anonim válasza:
Ne 4.3-at tegyél rá, az régebbi rendszer. 4.4.4 (Cyanogenmod 11) az elérhető legfrisebb a P-re, itt a link:
Folyamatban van a Lolliop (Cyanogenmod 12) is.
5/8 anonim válasza:
de én szeretem a megszokott Xperia kezelő felületet,ez a cyanog cucc nem nagyon jön kinézetre :S
6/8 anonim válasza:
Sajnos akkor csak a gyári 4.1.2 marad. Gyári Sony felületes rendszerből nincs frisebb a telefonra. Egyébként nekem tetszik a CM felület. A gyári már nagyon megszokott volt, próbáltam még a MIUI felületet, vagy alapból is rossz, vagy csak ezen a telefonon de alig bírtam ki vele egy napot. Lassúsága mellett voltak idegesítő dolgai.
7/8 anonim válasza:
amúgy a linket amit küldtél nem tudok eligazodni :DD
8/8 anonim válasza:
Pedig semmi nehéz nincs benne. :D
Mi nem megy?
Végigírhatnám miről szól az első hozzászólás, ebben benne van nagyjából minden, de egyszerűbb ha az ember tud angoul és nem nekem kell fordítani másnak. Leírás a CM-ről, telepítésről, a rendszer hibáiról van szó, mi nem működik az adott rendszeren, legfrissebb stabil verziók, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!