Segítség, mi lehet a gond? Leejtettem Sony Xperia Z készülékemet, és betört a kijelzője, semmire nem reagál. Mennyibe kerülhet a javítás, és mi is a baj?
A garanciába nem tartozik bele, hogy ingyen megcsinálják, ha összetöröd. Ha nem kötöttél rá biztosítást, akkor sokba fog kerülni a javítása.
"a készülék semmire sem reagál. Egyszer, vagy kétszer, kb. 10 újraindítás után sikerült használnom" "ezért az érintőpanel nem hinném, hogy hibás lenne"
Szerintem ez kimeríti a "hibás" fogalmát.
De vidd be a szolgáltatóhoz, ők majd megmondják, hogy mi a gond és mennyiért csinálják meg.
Ha lenne biztosításod, 20 EFt-ból megúsznád.
Így reménykedj, hogy 60-ból megúszod.
Mint írták, nincs törésre garancia. És hozzátenném, beázásra sincs! Csak azért, hogy majd most, majd ha gatyába rázták, legalább most kösd meg azt a biztosítást.
Feltéve, hogy szolgáltatónál vetted, nem független boltban. Mert akkor bizony marad a sírdogálás és a nagy pénz fizetés.
nem független boltban vettem, szerencsére.
szóval, a lényeg: egy kijelző és/vagy érintőpanel cserétől biztosan működni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!