Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS, OP rendszerrel valaki...

SOS, OP rendszerrel valaki segítene?

Figyelt kérdés
Ma vettem Auchanben egy laptopot. Acer E1-570g. Kérdeztem, azt mondták nincs hozzá OP rendszer. Rá akartam tenni a mi nem eredeti Win XP sp 2-t. Mikor benyomtam linux jött be, ami meglepett. Na egy youtube videó alapján eljutottam addig hogy a boot rendszerben kicseréltem az elsődleges telepítési helyet. Ami a CD-rom. Elkezdi telepíteni, majd egyszer elsötétül új képernyő amikor kiírja hogy hiba. Ha először látja a képernyőt, indítsa újra a számítógépet. Ha újra ezt az üzentet látja, tegye az alábbi feladatokat: Vírusellenőrzés. Nos ezt sem tudom hogy hogy kell. Lány vagyok, nem értek a gépekhez. Egész nyáron, és eddig suli mellett dolgoztam ezért a gépért, mert sulihoz meg kell. És nagyon bosszant hogy nem működik. Tudom hogy eredeti OP r. kellene, de nem tudok összeszedni 30 ezret.

2014. nov. 9. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: Haggyad! Aktiválod, eredetinek tűnik. Ha jól tudom, csak akció van, ingyenesség nincs. Nem tudom, hogy a Win7 mennyibe kerül, de a Win 8.1, ha diák vagy, és igazolod, akkor 11.000-be kerül a Pro.
2014. nov. 13. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!