Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS, OP rendszerrel valaki...

SOS, OP rendszerrel valaki segítene?

Figyelt kérdés
Ma vettem Auchanben egy laptopot. Acer E1-570g. Kérdeztem, azt mondták nincs hozzá OP rendszer. Rá akartam tenni a mi nem eredeti Win XP sp 2-t. Mikor benyomtam linux jött be, ami meglepett. Na egy youtube videó alapján eljutottam addig hogy a boot rendszerben kicseréltem az elsődleges telepítési helyet. Ami a CD-rom. Elkezdi telepíteni, majd egyszer elsötétül új képernyő amikor kiírja hogy hiba. Ha először látja a képernyőt, indítsa újra a számítógépet. Ha újra ezt az üzentet látja, tegye az alábbi feladatokat: Vírusellenőrzés. Nos ezt sem tudom hogy hogy kell. Lány vagyok, nem értek a gépekhez. Egész nyáron, és eddig suli mellett dolgoztam ezért a gépért, mert sulihoz meg kell. És nagyon bosszant hogy nem működik. Tudom hogy eredeti OP r. kellene, de nem tudok összeszedni 30 ezret.

2014. nov. 9. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem erre ne tegyél xp-t
2014. nov. 9. 21:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Valójában win 7-t szeretnék, de azt nem tudom hogy szerezhetnénk, ingyen.
2014. nov. 9. 21:06
 3/11 ThodEE GoD ***** válasza:
nkór, bithumen, diabló stb -.-
2014. nov. 9. 21:09
 4/11 anonim válasza:
Hááát,ha nem akarsz gamelgetni rajta,hanem netezés meg egyéb apróságok,akkor szerinem hagyd fent a linuxot.
2014. nov. 9. 21:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Nos olyan szakra járok, ahol kell egy bizonyos tervezőprogram. Ami felér egy erős játékkal, szóval nem lesz jó nekem a linux. :( Köszönöm szépen a segítségeket. ;)
2014. nov. 9. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

Mivel olvastam, hogy nem igen értesz a gépekhez.

Pár tipp:

1.) Tényleg ne XP-t rakjál rá, főleg ne SP2-t!

2.) XP-n nem biztos, hogy működne a program.

1.) Töltsd le egy operációs rendszert innen: [link] (Windows 7)

2.) Ide be kell regisztrálni;Ha valami kérdésed van, itt a tagok szívesen válaszolnak.

3.) A letöltött .iso fájlt írd ki egy pendrive/DVD-re

4.) Bootolj be a pendrive/DVD-ről (legtöbb esetben nyomni kell bootoláskor egy billentyűzetet)

5.) Telepítsd a Windows-t

6.) Termékkulcsot is keress hozzá! Keress a linkelt oldalon aktiváló programokat, meg lehet bennük bízni!

7.) Töltsd le a szükséges drivereket

2014. nov. 9. 21:23
 7/11 Tom Benko ***** válasza:
Ingyen win nincs. Ha kell vedd meg, akármennyire is nem tudsz összeszedni 30k-t. Vajon ama tervezőprogram nem futna WINE alatt?
2014. nov. 10. 07:35
 8/11 kovpet ***** válasza:
Felsőoktatás, gondolom. Mert akkor van (számodra ingyen) legális Windows licenced. Letöltheted az intézményedtől és telepítheted. Aztán ameddig hallgató vagy, legálisan használhatod. Ha nem változtatták meg azóta a feltételeket, de ennek érdeklődj utána.
2014. nov. 10. 13:54
 9/11 A kérdező kommentje:

Ezt nem is tudtam, senki se mondta még. :O Minden volt osztálytársam megvette az OPr-t. Habár ma reggel megoldottam. Sikerült feltenni, mindent. A drivereket is. Működik. Köszönöm a segítségeket, a privátokat is! Nagyon hálás vagyok.

Ja és igen, nekem nem fán terem a pénz, és azt a 30-at belerakva a tervező programba máris sokat spórolok. Kíváncsi vagyok dolgoztál-e te már valaha, ha igen olyan helyen ahol nem ismerősök nyomtak be, és egy szalagnál állsz és teszed a dolgod.

2014. nov. 10. 17:09
 10/11 Tom Benko ***** válasza:
Most is dolgozom. Nem szalagnál ugyan, de olyat is csináltam. Mindamellett Linux-szal dolgozom, eddig minden problémámat meg tudtam oldani vele.
2014. nov. 11. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!