Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows Vista betöltődés után...

Windows Vista betöltődés után fekete képernyő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy a laptopon mikor betölt a Vista, és meg kéne jelennie az asztalnak, de helyette csak "nagy feketeség" van, mintha alvó állapotban lenne a laptop. Semmire nem reagál. Csökkentett módban "hálózattal" betölt normálisan, akkor viszont hálózat nincsen szóval nem vagyok vele előrébb.

Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni?

2014. nov. 8. 17:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ht szívás.. ami eszembe jutott még közbe, hogy ha avast vírusírtód van az szokott még hasonlót csinálni Windows 7 alatt (emergency updates); esetleg próbáld meg "ctrl+shift+esc" megnyitni a feladatkezelőt, és megnézni, hogy nem akad-e fent egy folyamat (magas proci/memória használat). Ha egyik se, akkor jelenleg tényleg nincs ötletem.
2014. nov. 8. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
HP-t akartam venni, de végül a Lenovo Ideapadot vettem meg. Ezek szerint jól döntöttem. Ennek nincsenek ilyen gondjai.
2014. nov. 9. 11:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha esetleg még nem pakoltad újra a gépet, akkor LIVE rendszerrel le tudod szedni a dolgokat C meghajtóról (vagy átrakni D -re)
2014. nov. 23. 12:17
 14/14 anonim válasza:

Cntrl+alt+del->file->new task(run..)->IRD: explorer vagy explorer.exe

ha egyik nem, megy masikat...

2015. jún. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!