Futárszolgálattal történő szállítás esetén a futárnak kell-e adni borravalót?
Jó dolga van a feleségednek :) De ha ő is ilyen kedves és megteszi, amiket. Nálunk is mobilposta van, ha késésben van, vagy olyan rossz az idő, akkor mondom a postásnak, hogy nekem adja a szüleim, nagymamám leveleit is, így ott nem kell megállnia, annyival is gyorsabban végez. A munkahelyemre meg alapból bejön, itt kezd.
Egyébként ez meg olyan, hogy elvileg neki se lenne szabad elfogadnia, ha az orvosnak se a hálapénzt.
De én is olyan vagyok, hogy ha nem sokat is de valamennyit, ennyivel szerezzen neki jó napot az ember, ha már a csomagom miatt autókázik 400 km-t. :)
"ha már a csomagom miatt autókázik 400 km-t. :)"
A fizeteseert autokazik 400km-t a ceg idejen, nem a sajatjan, es nem csak a te csomagodat szallitja. Nem akarlak lebeszelni, de egyes kevesbe muvelt futarok azt hiszik, hogy ez nekik bizony jar, a borravaloddal meg megerosited bennuk ezt a mentalitast.
A futár aki házhoz viszi a csomagot az nem autókázik 400km-t, csak a városodat és környékét futja körbe, mivel az egyik városból a másikba szállítás éjszaka/hajnalban történik és egy másik futár végzi azt. Tehát a futár aki becsenget hozzád az helybéli mint te és csak a helyi depóból hozza ki a csomagodat.
Nem vagyok futár, de én ezt vettem le a nyomkövetési adatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!