A youtube "embereivel" hogyan tudok engedélyt kérni, hogy felrakhassak egy melbourne bounce mixet?
Figyelt kérdés
Egyszer-kétszer csináltam már és egyet letiltottak, nem szeretném,hogy töröljék a csatornámat2014. nov. 4. 20:56
1/4 anonim válasza:
Miért tiltották le? Mi oka volt? Vmit megsértettél?
Mennyi a nézetséged? Hány feliratkozód van? Ha neked ezek nem számítanak sztem kezdj új csatornát. (Mondjuk nekem van egy 34 feliratkozós csatornám és ha azt letiltanák megôrülnék!)
2/4 A kérdező kommentje:
735 feliratkozóm van, 200k + nézettség, nem nagy, de én nagyon imádom a csatornámat. (nem ego, sokat dolgoztam vele, 2 éves) és vegyesen töltök fel mindenről, ezért Sony vegasban szoktam "mix"elgetni. Szerzői jogok miatt törölték.
2014. nov. 4. 21:24
3/4 tomala válasza:
Nem a youtube-tól kell engedélyt kérned, hanem a szerzői és szomszédos jogok jogosultjaitól, akik vélhetően az eredeti szám kiadója és szerzője. Erre vannak jogkezelő szervezetek, akiken keresztül lehet ezt intézni, plusz - ha a dolog jogdíjköteles - a a jogdíjat is nekik kell fizetni. A szerzői jogkezelést pl. az Artisjus végzi, ha jól tudom, még a külföldi előadók esetében is.
4/4 A kérdező kommentje:
Na hát fizetni biztos nem fogok. Na mindegy, felrakom, aztán lesz ami lesz. Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kéz!
2014. nov. 5. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!