Ez szerintetek milyen konfig? Ennyit a gyakorikérdéses válaszírókról.
FSP 400W HEXA+ tápegység 36 hó gar.
1 db 10,645 Ft
Gigabyte GA-B85M-D2V alaplap 36 hó gar.
1 db 14,023 Ft
Intel Pentium G3420 processzor 36 hó gar.
1 db 16,796 Ft
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury White HX316C10FW/4 memória 36 hó gar.
1 db 10,831 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 24 hó gar.
1 db 14,498 Ft
SAPPHIRE 11222-05-20G R7 260X 1GB GDDR5 OC PCIE
30.480 Ft
namármost a táp az gyenge az egészhez, mert a vidkarinak min 530as kell, mellesleg a proc. csak 70%-ban se hajtaná ki a vidkártyát, megkérdeztem h jó-e mindenki azt mondta, h jó, de baromira nem, mért kell kontárkodni?
mellesleg írtam ki ramkérdést, h össze lehet rakni, közbe kiderült h azt sem.
mért pofáznak ide a kontárok?
Már másokban is felmerült, hogy hogyan lehet leellenőrizni, hogy jó-e a válasz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
"namármost a táp az gyenge az egészhez, mert a vidkarinak min 530as kell"
Ezen kalkulátor szerint:
nem fog többet felvenni 300 wattnál, bár a videókártya leírása 500 W-osat javasol:
"mellesleg írtam ki ramkérdést, h össze lehet rakni, közbe kiderült h azt sem. "
Az alaplap specifikációja szerint DDR3-as maximum 1600 MHz-es RAM modulok (2 darab) mennek bele:
így elvileg az említett memóriamodul jó az alaplapba.
Ezzel a konfiggal semmi baj nincs. A táp ,,minőségi" már ha ilyen árkategóriában lehet ezt mondani egy tápra, simán elviszi az egészet. A videókari TDP-je 115 watt, nem tudom hogy honnan szedted hogy 70%-ban használná csak ki. A RAM is belemegy. Innentől kezdve nem értem, hogy mi a problémád. Ne oktass ki másokat abban, amihez nem értesz, mert a végén még kiderül, hogy nekik volt igazuk.
Megjegyzem, teljesen pártatlanul írtam, s még csak nem is láttam az előző kérdésedet.
a ramok nem passzolnak össze, mert frissítették a foglalatát, tehát nem lehet őket összrakni kretének, még a kérdést sem értitek meg!
a processzor nem képes kihajtani közel sem ilyen teljesítményű videókártyát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!