Készitettem egy PowerPoint prezentaciot, le szeretném játszani USB-n keresztül TV-n, de nem nyissa meg. Lehetséges igy lejatszani? Mi miatt nem jelenik meg az USB-n, se a fotok, se a szövegek közt?
Mert a tv-d nem támogatja
Talán azért, mert a tv nem tudja megnyitni... én még nem láttam olyan tv-t ami ismerné a ppt vagy pptx formátumot. Ha esetleg te úgy tudod, hogy a tiéd mégis, akkor ellenőrizd a leírásában...
(projektorból már hallottam olyan típusról)
(egyébként nyitja és nem nyissa!)
De azért monhassuk úgy is, csak báncsa a fülünket :)
Egy módszer van, ha mindenáron (arra alkalmas) TV készüléken akarod lejátszani: a ppt-t át kell alakítani úgy, hogy videófájl legyen belőle. Vannak erre konvertáló programok, vagy így: [link]
és a cd-t rakod bele a tévébe? :D:D vagy azt gondolod, hogy a power point viewere (ami egy program -> futtatható állomány -> exe) fog majd működni a dvd lejátszódon?
kicsit el vagy tájolva. különben is! mit szenvedsz ezzel..?! ha usb-t le tudja játszani a tv-d akkor valószínűleg hdmi bemenete is van. dugd rá a gépet (dvi vagy hdmi kimenetét használhatod a videokártyádnak) és akkor meg tudod nézni a tv-n. nem értem miért kell túlbonyolítani az életet
Az első válaszoló által linkelt program képekké konvertálja a ppt diáit,
ez pedig videóvá: [link]
Az első esetben (amikor egymást követő képek lesznek) ugyanúgy le tudja játszani az arra alkalmas TV, csak azt kell előtte kipróbálni, milyen formátumú képek legyenek, amit ismer az adott TV.
Amit most linkeltem, annál ugyanaz a helyzet, meg kell előtte nézni, milyen videóformátumokat ismer a TV. Ja és természetesen az időzítéseket be kell állítani előre a prezentációnál, mert a videón utólag már nem lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!