Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Készitettem egy PowerPoint...

Hgao kérdése:

Készitettem egy PowerPoint prezentaciot, le szeretném játszani USB-n keresztül TV-n, de nem nyissa meg. Lehetséges igy lejatszani? Mi miatt nem jelenik meg az USB-n, se a fotok, se a szövegek közt?

Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert a tv-d nem támogatja

[link]

2014. nov. 4. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert a tv nem tudja megnyitni... én még nem láttam olyan tv-t ami ismerné a ppt vagy pptx formátumot. Ha esetleg te úgy tudod, hogy a tiéd mégis, akkor ellenőrizd a leírásában...

(projektorból már hallottam olyan típusról)

(egyébként nyitja és nem nyissa!)

2014. nov. 4. 11:08
 3/10 Lajos54 ***** válasza:

De azért monhassuk úgy is, csak báncsa a fülünket :)

Egy módszer van, ha mindenáron (arra alkalmas) TV készüléken akarod lejátszani: a ppt-t át kell alakítani úgy, hogy videófájl legyen belőle. Vannak erre konvertáló programok, vagy így: [link]

2014. nov. 4. 11:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megpróbálom ezt a konvertálóprogramot, de amint látom ez csak 2010 PP-tól érvényes, nekem még régebbi van. Azon gondolkodom még, talán CD-ről megnyitja a PP-ot, ha jól tudom, kiégetném arra.
2014. nov. 4. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
ja usb ről nem akkor dvd főleg nem
2014. nov. 4. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:

és a cd-t rakod bele a tévébe? :D:D vagy azt gondolod, hogy a power point viewere (ami egy program -> futtatható állomány -> exe) fog majd működni a dvd lejátszódon?

kicsit el vagy tájolva. különben is! mit szenvedsz ezzel..?! ha usb-t le tudja játszani a tv-d akkor valószínűleg hdmi bemenete is van. dugd rá a gépet (dvi vagy hdmi kimenetét használhatod a videokártyádnak) és akkor meg tudod nézni a tv-n. nem értem miért kell túlbonyolítani az életet

2014. nov. 4. 22:49
 7/10 Lajos54 ***** válasza:

Az első válaszoló által linkelt program képekké konvertálja a ppt diáit,

ez pedig videóvá: [link]

Az első esetben (amikor egymást követő képek lesznek) ugyanúgy le tudja játszani az arra alkalmas TV, csak azt kell előtte kipróbálni, milyen formátumú képek legyenek, amit ismer az adott TV.

Amit most linkeltem, annál ugyanaz a helyzet, meg kell előtte nézni, milyen videóformátumokat ismer a TV. Ja és természetesen az időzítéseket be kell állítani előre a prezentációnál, mert a videón utólag már nem lehet változtatni.

2014. nov. 5. 00:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Lajos 54, az általad linkelt program működik, sikerült átalakitanom avi. formatumra amit le tud jatszani barmilyen tv szinte. egy gond, mar csak az, hogy a PP ala jatszott zene nem szol közben. majd meg probalkozom valahogy hogy ezt is megoldjam. köszi mindenkinek
2014. nov. 5. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
de nincs lehetőséged rákötni a gépet a tv-re?? egy szimpla hdmi kábel megoldhatja a problémát és van kép és hang is és még vezérleni is tudod a diákat. tulajdonképpen monitorként működne a tv
2014. nov. 6. 08:21
 10/10 A kérdező kommentje:
a notebookomon nincs hdmi kimenet sajna :(
2014. nov. 6. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!