Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem működik az USB-m. Miért?...

Nem működik az USB-m. Miért? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Laptopomon két darab USB csatlakozó (port?) van. Fontos tudni, hogy az egyik sajnos eltört. A kérdésem igazándiból az lenne, hogy a másik csatlakozóm miért nem ismer fel semmit? Próbáltam kettő egeret és kipróbáltam egy pendrive-ot is. Egyiket sem érzékelte a gép. Esetleg az lehet a bibi, hogy ha az egyik csatlakozó eltört, akkor a másik sem működik.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. És bocsánat, ha valmit esetleg nem jól írtam.

2014. nov. 3. 18:59
 1/2 Tengor ***** válasza:
Lehet, hogy nem csak eltört, hanem törésnél rövidre is zárt valami és tönkrement a port. Nem a te géped lenne az első, ami így jár.
2014. nov. 3. 19:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Sajnos annyit tudunk tenni, hogy elvisszük szervízbe. Semmire nem reagál még mindig.
2014. nov. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!