Vettem egy laptopot de a wifit nem látja, viszont egy tp-linkes wifi fogóval (nem tudom mi a pontos neve :D) működik. Mi a gond?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 19:48
1/7 A kérdező kommentje:
A videókártya drivert se tudok felrakni, widows Vista van rajta, vajon mi a gond?
2014. okt. 31. 19:53
2/7 anonim válasza:
Az, hogy Vista. Rengeteg dologban problémás rendszer, a windows legrosszabb kiadása.
Telepítsd fel inkább a Win 7. Szinte ugyanaz a hardver szükséges hozzá. :)
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszeruen gyengebb a beepitett Wifi adapter, nekem is volt mar ilyen.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm a válaszokat, holnap megpróbálom a win7-et he tudok kérni valakitöl :D
2014. okt. 31. 20:34
5/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom számíte de egy: Lenoco Thinkpad T61 laptopom van
2014. okt. 31. 20:44
6/7 anonim válasza:
Attól, mert Vista, még nem biztos, hogy ez a jelenség a Vistának tulajdonítható.
Semmi nem garantálja, hogy a 7-esen majd menni fog, vagy azon majd tudod telepíteni a videokártya drivert. Elég sok mindenben hasonlít a Vista és a 7.
A wifivel kapcsolatban azt csinálnám, hogy megnézem, van-e valami kapcsoló a laptopon, ami fizikailag ki- és bekapcsolja a hálózati csatolót.
7/7 A kérdező kommentje:
A Windows 7 megoldotta az összes problámát :D
A wifit egyböl bedopta, a videókártyát meg egy frissítés során telepítette, normálisan működik mostmár
Köszi mindenkinkek a választ
2014. nov. 1. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!