Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hany cm atmeroju tv szamit...

Hany cm atmeroju tv szamit mar nagyobbnak?

Figyelt kérdés

Szeretnek venni egy tvt, de nem szeretnek kicsit venni, viszont nem tudom, hogy mi szamit nagyobb meretunek.

Az 55cm-es sztem tul kicsi.

2014. nov. 3. 14:48
 1/4 Tengor ***** válasza:

55 cm-esnél az 56 cm-es már nagyobbnak számít.

Komolyabban: ez szubjektív és nagyban függ attól a tértől, ahol nézni akarod. Gondolom nem meglepő, hogy egy kisebb térben egy kisebb TV is nagyobbnak tűnhet, mint nagyobb térben egy nagyon nagy TV.

2014. nov. 3. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Épp ugyanezt az kérdést olvastam az elöbb a szex kategóriában, lányoktól kérdezték hogy szerintük mi az ami már nagy.. kiderült az a válasz hogy kinek mi.
2014. nov. 3. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Van egy szabály-a tv képernyő négyszerese az a távolság ahonnan kényelmesen nézhető.Ha ezt megfordítod a távolságot ahonnan néznéd oszd el néggyel és az az optimális méret-esetedben 2m.
2014. nov. 3. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:

A képernyő mérete és távolság attól is függ, hogy SD vagy HD tartalmakat nézel. SD esetén 3-4 méterről érdemes nézni egy 82cm-es tv-t. fullhd esetén szerintem közelebbről, mert nem látod a részleteket.

Egyébként az a tuti, ha bemész a boltba, beállsz a kiállított tévéktől egy kanapé-szekrény távolságra (ahonnan néznéd) és megnézed melyiknek van számodra megfelelő mérete. A HD-SD tartalmak közti különbséget itt is vedd figyelembe.

2014. nov. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!