Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van neki jelentősége, hogy az...

Van neki jelentősége, hogy az képernyőről, vagy a start és úgy kapcsolom be az internet?

Figyelt kérdés

Mert volt aki kirögögöt, hogy a képernyőn lévő sok ikon közül kiválasztottam az internetet, és úgy kapcsoltam be.

Szerinte a helyes, hogy start menű, és onnan keresztül az internet.

Miért nem mindegy? Hiszen az asztalon vannak a sok ikon?

2014. nov. 3. 09:36
 1/4 Tengor ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy hol kapcsolódsz fel. Ugyan az.
2014. nov. 3. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
El sem tudom mondani, hogy hány szempontból fáj ez a kérdés.
2014. nov. 3. 09:46
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Igazából lehet különbség. A Start menüből az "Internet" ikonra kattintva az alapértelmezett böngésző indul el (esetleges paraméterek nélkül), míg az asztalon más böngésző is lehet beállítva alapértelmezettnek, vagy paraméterekkel lehet beállítva ugyanaz.

De amúgy az esetek nagy részében mindegy.

2014. nov. 3. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nme az internektet kapcsolod be, hanem egy webböngészőt indítol el.

A start menüből indítva au alapértelmezett böngésző indul el, míg máshonnan indítva mást is elidíthatsz.

Amennyiben bírja a géped, váltsál újabb rendszerre, mert az Xp sok szempontból elavult.

2014. nov. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!