Kell-e fizetnem?
Sziasztok!
Nem volt sokáig internet, ezért reseteltem a modemet, hátha lesz, de nem lett, aztán a régi modemen próbáltam azon van net de óránként elmegy pár percre, ami idegesítő, felhívtam a szolgáltatót, azt mondta kijön, PÉNZÉRT megcsinálja, meg szerintük a reset miatt ment tönkre.
1, azért reseteltem mert NEM volt net, én meg nem azért fizetek, hogy net nélkül legyek
2, minek van rajta reset gomb, ha nem nyomhatom meg, régebben sokszor volt ilyen gond elég volt megnyomni a resetet és sokszor utána jó lett
Mit tegyek, szerintem jogtalanul kérnek ezért pénzt?
Minek okoskodsz, ha mondom, hogy modem, akkor ne routerről beszélj, mondom, hogy a modem a rossz, ha a router lenne akkor azt írnám, mondjuk írhatna valaki, aki nem 45% os...
És a routeremnek semmi baja, a MODEM ment tönkre, és VAN rajta reset gomb.
Akartam válaszolni hosszabban is, de ahogy leszóltad az első válaszolót inkább elment a kedvem.
De tömören:
Egy resettől nem mehet tönkre.
Csináld amit javasoltak, húzd ki, várj, dugd vissza.
Ha nem jó, akkor mástól halt meg.
Az ügyfélszolgálat f***ágaira és találgatásaira meg ilyen formában nem kell hallgatni.
Köszönöm a válaszod!
Igen, de ha megnézed, ő kötekedett, nem próbált segíteni, csak idejött 'trollkodni'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!