Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nyugtassatok meg. Ugye ezért...

Nyugtassatok meg. Ugye ezért nem kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Nokiám van, és van rajta net.

Így beregisztráltam egy internet telefonos oldalra (voip hívás).

Pontosan az ippi.com-ra

és beálítottam ezt azt és így skype-ra tudtam hívást indíttani. (mást nem próbáltam és nem is akartam)

szóval skypet tudok hívni voip-el.

Ugye ezért nem tudnak tőlem pénzt levenni?

(ippi.com on nem adtam meg számlát)

egyetlen hely amitől vonhat valami is az a sim-em... Előfizus vagyok ezért nem tudom figyelni.

Szerintetek nem tudnak sehogy se levonni?

2014. aug. 10. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

nem csak levonnak, de még csekket is küldenek amit be kell fizetned...

Na'h de komolyan, szerinted mi hatalmazza fel őket, hogy bármit is vonogassanak!?

ilyen szolgáltatásoknál a fizetős dolgokért előre kell egyenleget tölteni, és nem a telefonról, vagy a kártyádról vonnak.

2014. aug. 10. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Huh. Köszi. Megnyugodtam hogy nem fognak/tudnak az internetes hívásért levonni így :)

megy a zöld kéz

500MB netem végre kihasználhatom

2014. aug. 10. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
(viszont vannak becsapós dolgok, pl. app -ból kezded a hívást, de az rendes hívásként indítja a szolgáltatódon keresztül)
2014. aug. 10. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a figyelmeztetést :)

Nem appból hívok, hanem névjegyzékből tárcsázok külön internethívás menüvel. (integrálva van ez a menü)

(nokia asha 302 van am nekem)

2014. aug. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!