Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Linux disztribúciók választás...

Linux disztribúciók választás de melyiket? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Lényegre török.... Szeretnék egy könnyen kezelhető linuxot 1 GB pendrive-re felrakni és hordozni... A gépet ne nagyon terhelje le...
2014. nov. 1. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamilyen kis rendszerigényű ablakkezelővel (XFCE, LXDE, Openbox,...) ellátott Live Linux disztribúciót javasolnék, Xubuntu, Lubuntu, Linux Mint XFCE, Manjaro XFCE/Openbox, LXLE,...
2014. nov. 1. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is próbáltam már ilyet csinálni, de nem jött össze.

A Live rendszerek hibája, hogy csak kipróbálásraa jók, így az adatokat nem menti el

Ha pedig simán feltelepíted a pendrive-ra akkor bár működni fog rendesen, amelyik gépre feltetted, de ha egy másik gépbe átdugod, akkor jöhetnek a meglepetések (nálam pl. nem csatlakozott a netre)

Azért ha megtaláltad a megoldást, szívesen venném, ha megírnád nekem.

2014. nov. 1. 22:04
 3/3 Z0lcsi ***** válasza:
Szerintem erre a fajta használatra Puppy Linux a legmegfelelőbb. Menti a munkafolyamatot, végtelenül pici a gépigénye (üresjáratban ~50MB ram fogyasztás), és ugyanolyan gyors pendrive-ról is, mintha fel lenne telepítve merevlemezre.
2014. nov. 2. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!